OČEKUJE SE OLUJA Tara Simov javno oplela po ovoj zadrugarki, nije štedela reči!
Foto: Youtube/Printscreen

Tara Simov je poznata kao neko, ko nema dlake na jeziku. Ovog puta, ona je odlučila da javno oplete po poznatoj rijaliti igračici.

Na pitanje voditelja u emisiji "Pitam za druga" kakvo je njeno mišljenje o Irmi Sejranić, Tara Simov nije imala lepe reči za zadrugarku britkog jezika.

OČEKUJE SE OLUJA Tara Simov javno oplela po ovoj zadrugarki, nije štedela reči!

prntscreen Pink

 

- Irma je za mene rekla da sam dno ženskog roda, otpad, takođe je rekla da sam reciklirano smeće, da sam narkomanka, ljubavnica... Nosila me je čak na svojoj majici kad je snimala profil za "Zadrugu 5". Ja stvarno nisam imala nikakve komentare, jer, ko je Irma? Mi se ne poznajemo, ja nisam ni znala ko je ta osoba dok nije ušla u "Zadrugu" – priča bivša zadrugarka, pa nastavlja:

- Vidim da je verbalno jaka, da je uvežbana za svađu, sve je to odično, ali vidim da se nakačila na sve koji su omraženi, ona se obavezno na njih nakači, tu se dobijaju ti plusevi kod publike. Ako vređaš onog kog ne voli većina, onda si ti na tronu – zaključuje Simova.

CAR ZGROZIO SVE PRIČOM O MAJINOM ABORTUSU A onda se uključio Janjuš i spomenuo bivšu ženu!

 BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nena

16.09.2021 20:01

Reče makedonsko devojče (izvinjavam se svim predivnim damama iz Makedonije) i osta živa... Ovoj krampači lažljivci bilo bi pametnije da se zatvori umišju rupu i ne izlazi dok joj ne dođe iz dueta u glavu... Nju niko ne mrzi i ne krivi zbog Ša već zato što je prebila rođenu majku i izbacila je bukvalno na ulicu, a žena dobijala da ona ne bi, što je postavlja li a ljudima kesice kokaina u auto pa zvala da prijavi i što je a otkrilo se u emisiji kog Ognjena slagala i manipulisalo sa okršajem sa Anđelom i pričala o nekom teškom nasilju koje se očito nije ni desilo jer ako ti nešto strašno uradi ne možeš sa njim biti ok.. Preziremo je jer je bezobrazna, nasilna i vređa realne žrtve nasilja!