MC ALEKS OTKRILA SVOJA OSEĆANJA PREMA MATOROJ Zadrugarka progovorila o svojoj se*sualnosti, Jovana svima zapretila!
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon Aleksandra Saše Todorovića, zadrugarima se na porodičnom sastanku obratio Bane Đokić.

- Ko je ušao sa fejk pričom, taj će se nositi sa svojim problemima. Ja ću samo postaviti jedno pitanje. Ko je sebi dao za pravo da gura ruke u tuđe stvari i ukrade tuđi eurokrem?- pitao je Bane.

- Imamo prečih stvari od eurokrema - poručio je Lepi Mića, a zatim je ustala MC Aleks:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Da se osvrnem na Dalilu i zahvalim na lepim rečima. Emocije između Matore i mene jesu iskrene, ali na prijateljskom nivou. Mi smo se družile i u "Zadruzi 1" i spolja. Ovi što se pozivaju na to da su njeni prijatelji, nemaju pravo da skaču. Isključivo imamo prijateljski odnos, hvala ti na lepim rečima - istakla je MC Aleks, što je nasmejalo Dalilu:

- Varnice postoje - istakla je Dalila.

- Prijateljski odnos nije da se ti maziš sa nekim ko je u prirodi takav. Ako se ja mazim sa gejem, ja sam gej - ubacio se Lepi Mića.

- Mićo, ja te sada molim, imali smo konflikt prošle godine, lepio si etikete. Ako osetim bilo šta prema Aleks, ja ću prva da ustanem i da kažem, kao što sam za Rialdu - istakla je Matora.

- Aleks, da li bi ostala prijateljica sa Matorom kad bi rekla da joj se sviđaš - pitao je Stefan Karić.

- Ja bih se potrudila da zadržimo isti odnos. Sinoć se pokrenula ta tema da sam ja bi, Stefan Mihić mi je prišao i to rekao. Mene zanima, ko je pokrenuo tu priču - pitala je Aleks.

- Ne sećam se ko mi je rekao, života mi moga, stvarno bih rekao. Aleksandra je stvarno lepa devojka, blista, ima šta da pokaže, predivna je devojka, oči, usta osmeh - odgovorio je Mihić.

- Ja sam rekao da mislim, ali nisam rekao da je bi, nego sam video da se Matora i Aleks maze - ustao je Ivan Radosavljević Beli.

- Nemojte da rešavate svoje komplekse preko mene - poručila je Matora.

- Ja sam primetila da me ti merkaš i gledaš na žurci - poručila je Aleks.

- Aleks nije bi, ali ako mi se bude svidela, ja ću da teram svoju priču. Ja volim strejt ribe i imaćete problem sa mnom. Mene je startovalo 4, 5 riba ovde, ne znam šta vi momci radite. Ja sam sinoć dobila poziv od još jedne devojke - nadovezala se Tomićeva.

- Ja sam rekla da bih pre bila sa devojkom, nego muškarcem ovde, to nije bio poziv - ustala je Matora.

MAZILE SE DOK SU MISLILE DA NIKO NE GLEDA Matora i MC Aleks uživale na garnituri, Jovana joj legla na grudi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading