IMALA SAM SE*S SA PEVAČICAMA U TOALETIMA KLUBOVA! Šok priznanje Matore, otkrila do sada nepoznate detalje i šta je sve radila sa devojkama!
Alo! Nina Denda

Učesnica "Zadruge" Jovana Tomić Matora otkriva da je imala intimne odnose sa mnogim udatim pevačicama. Rijaliti zvezda je pred ulazak u "Zadrugu 5" otvorila dušu i ispričala sve o svom burnom ljubavnom životu.

- Kao mala sam uvek volela da se bijem! Bila sam drugačija, stalno sam bila okružena muškarcima. Družila sam se sa prijateljima mog rođenog brata Zorana i brata od strica Nikole, za koga sam veoma vezana. Nikolini roditelji su rano preminuli, a on je ostao jedinac. Došao je kod nas u kuću i bukvalno smo postali nerazdvojni. Zoran, Nikola i ja smo kao jedno! Kod kuće sam bila mirna, ali na ulici sam volela da bijem sve oko sebe. U trećem razredu osnovne škole sam počela da treniram tekvondo. To me je držalo čak 12 godina. Bila sam baš uspešna i svi su mislili da ću ceo život to raditi. Međutim, prošla me je ta ljubav, uzela sam dosta medalja i odustala od toga - započinje svoju životnu priču Matora  i dodaje da je već u osnovnoj školi počela da se oblači kao dečak:

IMALA SAM SE*S SA PEVAČICAMA U TOALETIMA KLUBOVA! Šok priznanje Matore, otkrila do sada nepoznate detalje i šta je sve radila sa devojkama!

Alo! Nina Denda

 

- Od osmog razreda, pa sve do treće godine srednje škole bila sam hiphoperka. Imala sam kratko ošišanu kosu, spuštene pantalone, duboke patike... Sve na meni je visilo. Kada god je trebalo da idem u kupovinu sa bratom, njega je bio blam da stoji pored mene. Postojao je jedan štand na sajmu gde sam kupovala muške stvari za hiphopere. Baš nikad nisam nosila roze majicu, suknjice, šljokice i sve ostalo što vole devojčice - kaže iskreno ona.

Jovana priča da je još u školskim danima dobila nadimke Muškarača i Lezbijka iako tada još nije bila svesna da li voli žene ili muškarce. Međutim, nikad nikom nije dozvoljavala da je vređa, pa je sve rešavala batinama:

- Zvali su me Muškarača i Lezbejka. Nikad nisam patila zbog toga jer sam znala kako da se obračunam sa njima. Imala sam svoj krug ljudi u školi koji su zajedno sa mnom tukli te osobe koje su me zadirkivale. Sačekali bismo ih iza ćoška, pa bi svako dobio nekoliko šamara. To sam radila i u osnovnoj i u srednjoj. Ako mi neko dobaci, zna se šta ga čeka! Tokom cele osnovne škole bila sam odličan učenik, malo mi je falilo do Vukove diplome. A to malo je jedinica iz vladanja! Uvek sam se družila sa problematičnim dečacima, tukla po školi, crtala grafite, bežala sa časova... Radila sam sve što jedan odličan đak ne sme i uvek sam ja bila ta koja je maltretirala decu u školi - dodaje Matora.

IMALA SAM SE*S SA PEVAČICAMA U TOALETIMA KLUBOVA! Šok priznanje Matore, otkrila do sada nepoznate detalje i šta je sve radila sa devojkama!

Alo! Nina Denda

 

Jovana priča da je prvo intimno iskustvo imala sa muškarcem, međutim kasnije je shvatila da joj se devojke više sviđaju.

Matora je otkrila da je bila i sa mnogim pevačicama.

- Tu su bile i pevačice, ne mogu ti reći koje, ali bilo ih je dosta. Neke su bile i udate, ali zaklela sam se da nikad neću otkriti njihova imena. Sa nekima sam imala intimne odnose i posle njihovog nastupa u toaletu kluba gde su pevale. Znala sam i da se potučem sa devojkom! Jednom sam devojci, koja je poznata, udarila šamar pred njenom majkom. Bile smo zajedno u kafani, pevač joj je prilazio i i muvao je, a ona je tvrdila da je on gej. Tu sam izljubomorisala. Meni je kratak fitilj, pa sam joj udarila šamar pred majkom. Kajem se zbog toga... Dobijala sam i ja batine od devojke s kojom sam u vezi, uglavnom zbog gluposti. Ja sam svađalica, budim bes u ljudima i onda to kulminira tučom - ističe ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading