SVE KRIJE OD MAJE! Filip Car ne sme da kroči u Hrvatsku, duguje 60.000 evra i preti mu zatvor, a jedna stvar mu jako teško pada!
Nina Denda/Alo!

Filip Car ne sme da se vrati u Hrvatsku zbog duga od 60.000 evra! Kako saznaje, momak iz Crikvenice je upravo zbog toga „pobegao" u rijaliti i to je prećutao svojoj novo devojci Maji Marinković.

- Filip mi se jadao da ne sme u Hrvatsku jer nekom liku duguje čak 60.000 evra! Rekao je da je u velikom problemu, ali nije hteo da mi otkrije zašto se zadužio i od koga. Kazao mi je samo da neće kročiti u svoju državu dok ne zaradi da otplati dug. Zato je i ušao u „Zadrugu"! - priča izvor blizak rijaliti zvezdi i dodaje da Car finansijske probleme krije od svoje devojke Maje Marinković.

- Rekao mi je da Maja nema pojma o tome. Ne želi da je opterećuje svojim problemima iako je siguran da bi mu ona odmah pomogla. Kazao mi je da je ona bila u teškom emotivnom stanju posle abortusa i da zato nije želeo da je dodatno opterećuje.

Printscreen

 

Međutim, pare nisu jedini problem zbog kojih Car ne može da se vrati u rodnu zemlju! Pre ulaska u "Zadrugu 5" rijaliti učesnik je ispričao da ga čekaju suđenja čim kroči u Hrvatsku.

- Nisam bio u Hrvatskoj u međuvremenu, bio sam samo u Austriji... Imam neke probleme za koje se nadam da ću ih brzo rešiti. Ranije sam imao probleme koje sam godinama rešavao, a ove ću brže, nadam se - rekao je Car i objasnio o čemu je reč:

- Imam neke sudske probleme i moj advokat smatra da je bolje da sam u Srbiji nego u Hrvatskoj. Imam nekoliko krivičnih dela vezane za razbojništvo, za koja nisam kriv i to ću dokazati. Tu je upleteno i nekoliko mojih prijatelja, ali ni oni nemaju veze sa tim - dodaje on.

Nina Denda/Alo!

 

Kontroverzni rijaliti učesnik kaže da mu teško pada što je godinu dana bio razdvojen od prijatelja i porodice i što ih verovatno neće videti još minimum deset meseci, koliko očekuje da će ostatiu "Zadruzi 5".

- Koliko god da mi je teško što ne vidam svoj grad i prijatelje, tako je trenutno najbolje za mene. Mnogi bliski drugari su dolazili ovde kod mene kako bismo se videli. Čim sve prođe, uživaćemo! - kaže on.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zigi

15.09.2021 12:34

Tako je Srbijo,tobi I lepa njuhova napravila za Srbina dovela ga da zaradi I isplati dugove.