OVO SE ČEKALO! Oglasila se Miljana Kulić i otkrila prave razloge diskvalifikacije i užasnog ponašanja, u sve uplela i njega, a spomenula i produkciju!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić nedavno je zbog svog skandaloznog ponašanja diskvalifikovana iz pete sezone rijaliti programa "Zadruga". Veliki šef je obavestio zadrugare da će od Miljane potraživati na sudu 100.000 evra na ime kazne, a sada se oglasila i ona nakon svega.

Naime, Miljana je objavila na svom storiju poruku u kojoj se izvinjava svima zbog svog ponašanja i ističe da nije više mogla da izdrži.

Printscreen

 

- Jednostavno nisam imala snage više, nisam želela da uđem od prvog dana, ali mi nisu dozvolili da se odmorim još malo. Možete me smatrati ludom, bolesnom, poremećenom, ali jedno je sigurno... Niste bili u mojoj koži svih ovih godina i niste prošli put koji sam ja prošla ili nažalost morala da prođem. Mnogo su ljudi meni opraštali, prelazili preko svega, a ja sam im zauzvrat davala sebe koliko god sam mogla, ali eto došao je trenutak da se raziđemo. Gde god bila biću jača nego ikad i pokazaću svima ko je kraljica rijalitija. Znam da ima vas koji me razumete i bez obzira što se trenutno osećam loše šaljem vam veliku ljubav. Ne zamerite mi zbog svega. Falilo mi je još bar dve nedelje odmora, a najviše mi je falio on - napisala je Miljana na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lana

15.09.2021 17:34

samo neka te tamo nema vise! dosta je bilo tvojih ludosti,lazi,bolesti,opsesija,nasilja,kradja DOSTA! vrati se u rupu iz koje si izasla,a jos bolje idi se leci! a da ti ON fali svi znamo,jer si nimfomanka!