DUŽE SAM NA SCENI, IMAJ POŠTOVANJA! Žestok okršaj Tare i Gastoza uživo u emisiji, Simovoj popustile kočnice i svašta mu izgovorila!
Printscreen

Tara Simov je objašnjava tešku situaciju kroz koju prolazi, a Nenad Marinković Gastoz se nadovezao i pokušao da joj objasni da komentari nebitnih ljudi na internetu ne treba da je dotiču, a onda je došlo do sukoba.

- Ne mogu da verujem da se sprda na čitavu ovu temu. Uopšte nije tema za za*ebavanje. Došao si u emisiju sa nama, nisi ni u naslovu za najavu. Meni je jako krivo što te ni jednom nisam prekinula. U ovakvoj situaciji moraš da imaš poštovanja - odbrusila mu je Tara.

- Ja sam duže na sceni i treba da imaš poštovanja. Tvoja situacija je delikatna od dana kada si se pojavila pred kamerama - odgovorio joj je Nenad.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Verovatno sam mlađa i gluplja, pa ako možeš da mi objasniš zašto je glupo što sam se pojavila pred kamerama. Rekao si da tu počinje moja glupost? - upitala je Tara.

- Pa da. Pričao sam ti o ljudima koji su nebitni - dodao je Marinković.

Printscreen

 

- Ja se borim sa anksioznošću i teško mi je da ovo pričam. Nisu mi bitni ti ljudi, ali na neki način utiču na mene. I ako mogu da im objasnim na bilo koji način da malo manje utiču na mene, ja ću biti srećnija - kaže Tara.

- Nisi me razumela, ja pokušavam da ti objasnim zašto ne treba da te dotiču - objašnjavao je Gastoz u emisiji "Amidži Šou".

Anđela Veštica je na kraju rasprave uspela da smiri situaciju i natera ih da se izgrle, što su Tara i Gastoz teška srca i učinili.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading