ŽRTVA NASILJA Irmi bivši dečko slomio rebra i nos!
Foto: Printscreen/instagram

Nova sezona Zadruge 5 je počela, a o životima novih i starih zadrugara svakodnevno saznajemo šokantne detalje. Iako se prvi put našla u „beloj kućiׅ“, Irma Sejranić istakla se po britkom jeziku, prisnom odnosu sa Markom Janjuševićem, ali i svađama u koje se ne libi da uđe.

Međutim, kako Alo! saznaje, ova ratoborna Tuzlanka još u ranoj mladosti bila je žrtva jezivog iživljavanja koje je gotovo svakodnevno trpela od tadašnjeg dečka nasilnika. Kako nam je izvor blizak Irmi ispričao, njen bivši ju je dugo maltretirao, a često je to radio pred drugim ljudima.

ŽRTVA NASILJA Irmi bivši dečko slomio rebra i nos!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Irma se zabavljala se jednim dečkom iz Tuzle kada je imala otprilike 18 godina. Pre nego što su ušli u vezu, bili su dobri prijatelji i u početku je sve bilo savršeno. Međutim, kako je vreme prolazilo, Irmin dečko je počeo da se menja i da pokazuje svoju agresivnu i ljubomornu stranu - kaže naš izvor i dodaje da je zadrugarka vrlo rano počela da trpi psihičko i fizičko zlostavljanje.

- Iako je gotovo svaki dan trpela torturu od dečka, Irma nije mogla da ga ostavi jer ga je iskreno volela. To joj je bio prvi momak i po svaku cenu je želela da njihova veza uspe. Praštala mu je prevare i svakodnevne batine, a najgore joj je bilo kada ju je dečko tukao pred drugim ljudima - ispričao je izvor, i dodao da je Irmu jednom prilikom jedva odbranio otac njenog dečka.

ŽRTVA NASILJA Irmi bivši dečko slomio rebra i nos!

prntscreen Pink

 

- Jedanput je iz čista mira počeo da je udara pred njegovim ocem. Šutirao ju je i udarao bokserom po glavi i celom telu. Otac njenog bivšeg dečka se umešao i jedva je uspeo da je odbrani i odvoji od njega. Irma je nakon toga pobegla, ali mu se brzo vratila jer ga je patološki volela - kaže naš izvor, i dodaje da se njen bivši nije ovde zaustavio i da je Irmi čak slomio nos.

- Drugi jezivi napad dogodio se pred Irminom drugaricom sa kojom ju je varao. Tu devojku je doveo u stan u kojem su živeli zajedno, pa su se prvo posvađali pred njom, a potom je počeo da je udara kolenom u lice. Od siline udaraca slomio joj je nos, a onda ju je takvu stavio u kadu i zaključao - ispričao je izvor za Alo! i dodao da u tom periodu niko nije mogao da pomogne Irmi.

ŽRTVA NASILJA Irmi bivši dečko slomio rebra i nos!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Njen bivši ju je na početku veze potpuno izolovao od prijatelja i porodice. Branio joj je da se viđa sa bliskim ljudima, što je tipično ponašanje za nasilnike. Oteo joj je dokumenta kako bi je sprečio da negde ode, a zabranio joj je i kontakt sa roditeljima. Čak je svojoj majci pretio da će je ubiti ukoliko progovori o tome - ispričao je naš izvor, a Sejranićeva je tokom učešća u „Parovima“ javno govorila o nasilju koje je trpela.

ŽRTVA NASILJA Irmi bivši dečko slomio rebra i nos!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Bivši me je budio svaku noć udarcima. U glavu, u rebra, u stomak… Lomio mi je rebra, nos, nisam imala kosu na glavi. Njega je to ložilo i prijalo mu je. On je jedan ozbiljan psihopata. U jednom trenutku je bilo ili on, ili ja. Čupala sam kosu gledajući se u ogledalo i mislila da je bolje da ne dočekam sutra - rekla je u bolnoj ispovesti Irma kada je bila učesnica rijalitija „Parovi“.

Janjuše, luda sam za tobom!

O odnosu Irme i Janjuša se dosta priča, iako ona ne krije simpatije prema košarkašu, on ima prisne odnose i sa drugim devojkama u kući, što pevačici izuzetno smeta.

- Ako sam luda, luda sam za tobom, a ti ideš i držiš moje drugarice za ruku. Razmisli šta ćeš da radiš, kao kurva ideš iz kreveta u krevet - iznervirano je pričala Irma, dok je Janjuš ćutke slušao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading