DALILA NAPRAVILA DRAMU I DOZIVALA DOKTORE UPOMOĆ Dejan završio u krevetu zbog iznenadnih bolova u stomaku!
Foto: Youtube/Printscreen

Rijaliti ,,Zadruga 5" već uveliko gazi sve uspehe i postavlja nove rekorde gledanosti, a zadrugari svojim životnim pričama izazivaju razna osećanja kod publike. 

Međutim, danas se desila jedna dramatična situacija na imanju u odnosu Dalile i Dejana Dragojević, te je ona danas dozivala upomoć zbog bolova koje je Dejan imao u stomaku. 

DALILA NAPRAVILA DRAMU I DOZIVALA DOKTORE UPOMOĆ Dejan završio u krevetu zbog iznenadnih bolova u stomaku!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Produkcijo, molim vas da neko uđe za Dejana. Ako možete da uđete, da vidite šta se dešava. Njega boli stomak... Dođite da vidimo šta da radimo čovek mora da legne u krevet, da popije nešto... - čuo se Dalilin glas. 

Produkcija je odmah odreagovala i rešila problem koji je Dejan imao, a shodno tome da svi zadrugari pre ulaska u ,,Zadrugu" bivaju testirani, sasvim je jasno da nije ništa traumatično, kao što je Dragojevićka predstavila. 

U prilog ovome govori činjenica da su Filip Car i Nikola Grujić tokom jučerašnjeg dana ponovo testirani na koronavirus, s obzirom na to da su se žalili da se osećaju malaksalo. Rezultate PCR testa je produkcija objavila, a oni su pokazali da su i Filip i Nikola negativni.

BONUS VIDEO:

NISAM LAGAN, SAD SAM DRAGAN Ša posvetio pesmu Tari, pa otkrio kakav je njihov odnos sada!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lana

13.09.2021 23:53

folirantkinja i zlo! kakav Dejan,sad bi legla pod Djolete i Mensura,a pod Stefana najradije.trazi da bude u centru paznje i bitna.njoj do kerceta stalo,kao i do njegove familije,on joj je samo dobar paravan!