KUPIO JOJ SKUPOCENI PRSTEN A ONDA GA OSTAVILA Taki pao u depresiju, očajan zbog bankrota, ljubavi i vesti o Majinom abortusu!
Foto: Printscreen/instagram

Jedan od najpoznatijih rijaliti roditelja Radomir Marinković poznatiji kao Taki, našao se u teškoj situaciji, kako nam prenosi izvor blizak njemu. 

Naime, Taki je nedavno kupio skupoceni i papreno skupi prsten, za njegovu voljenu devojku iz Švedske, koju je planirao da veri, ukoliko mu ona oprosti sve grehe koje je počinio u prethodnom periodu. Taki je na sve načine pokušao da dobije njen oprost, a izvor blizak ovog biznismenu otkrio nam je da se povukao u sebe.

KUPIO JOJ SKUPOCENI PRSTEN A ONDA GA OSTAVILA Taki pao u depresiju, očajan zbog bankrota, ljubavi i vesti o Majinom abortusu!

Foto: Printscreen/instagram

 

Taki ne može da dođe sebi, ostao je i bez novca, i bez ljubavi, potpuno se povukao u sebe, pao u depresiju - započinje izjavu izvor blizak Takiju. 

Prethodnih dana otkriveno je da je Maja Marinković, Takijeva ćerka, navodno imala abortus, nakon ,,Zadruge 4", a da je nosila dete Marka Janjuševića Janjuša, inače njenog bivšeg dečka. Mi smo pokušavali danima unazad da dođemo do Takija, upućivali smo mu konstantne pozive, ali nismo uspeli da ga kontaktiramo, zbog čega nam je bilo čudno, te smo otkrili zapravo i pravi razlog. 

Taki plače, tuguje za svojom bivšom devojkom, ona je odlučila da mu ne oprosti, ne može da pređe preko svega što se dešavalo ranije, pa je odlučila da raskine i da nastavi dalje. On joj kupio prsten, hteo je da ide u Švedsku, ipak je ona tamo prava zvezda, stvarno se trudio oko nje, ali džabe, sve je otišlo u propast, što kaže naš narod, ode mast u propast. Ne znam ni kako da ga oraspoložim, neće da izlazi, neće da se druži - govori izvor za gore pomenuti portal. 

BONUS VIDEO:

MILJANA KULIĆ DOBIJA 100.000 EVRA OD GRADA NIŠA?! Rijaliti zvezda upala u užasne dugove, sugrađani organizovali pomoć!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading