BEDNO, TAKO SU VAM JEFTINE FORE Luna i Marko na meti skandaloznog napada!
Printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u porodičnim danima ispunjenim brigom o ćerki Miji, a u slobodno vreme objavljuju video-snimke na svom Jutjub kanalu, od čega najviše prihoduju nakon rijalitija.

Svake nedelje Marko i Luna osmisle drugačiju temu kojom se bave u svom videu, a poslednji je zbog jednog detalja izazvao buru u komentarima.

BEDNO, TAKO SU VAM JEFTINE FORE Luna i Marko na meti skandaloznog napada!

Printscreen

 

Luna je izdvojila dve haljinice za svoju princezu i rekla fanovima: "Vi odlučujete šta će Mia da obuče danas". Nakon toga, Luna je objavila na Instagramu dve haljinice i dala fanovima da izaberu, te je ispunila obećanje i obukla ćerki izabranu haljinu.

"Koliko ste jadni, fanovi da vam biraju odeću za dete", "Bedno, tako su vam jeftine fore", "Imate tri i po fana, ne znam kako ste zbrojali glasove", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Očigledno je da ovaj potez nisu svi shvatili kao druženje i komunikaciju s fanovima, već su negativno komentarisali.

MILJANA OPTUŽENA DA KRADE ZADRUGARKAMA STVARI! Rijaliti cimerke oplele po Kulićki

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Persa

12.09.2021 18:06

Kako ih bre nje sramota zaradjuju pare na detetu udavce se u njma ponasaju see or nego romi oni bar zaradjuju teskim radom a ovi bi da zarade na najlaksi nacin neradoma svi koji salju poruke neka malo razmisle kome Pune djepove bolje da daju u zvecansku deci to bi bill bolje a ne neradncma razmslite

Auuu

12.09.2021 21:08

Čime se bave ti fanovi?!?! . Zamisli koliko trebaš da budeš jadan i bez ikakvog života i zabave da biraš šta će da obuče nečije dete... Ne mogu da verujem... Hahahaha.... Ma strašno... Kriza morala doživljava kulminaciju