EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Tara i Anđela oči u oči, čuva ih obezbeđenje
Printscreen

Jedan od najvećih rijaliti skandala čije su glavne junakinje starlete Tara Simov (21) i Anđela Mitkovski (29) dobiće svoj epilog, kako Alo! ekskluzivno saznaje, sutra uveče i to javno u živom prenosu emisije „Amidži šou“!

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Tara i Anđela oči u oči, čuva ih obezbeđenje

Foto: E stock

 

Izvor blizak uređivačkom timu najgledanijeg domaćeg šoua o poznatima kaže za Alo! da će ovo biti prvo suočavanje nekada dobrih drugarica koje su završile na sudu kada je Anđela Veštica, navodno, pretukla i do glave ošišala tada maloletnu Taru Simov i bez garderobe je ostavila na parkingu.

- Istorija njihovog sukoba traje više od četiri godine. Do sada se nikada nisu srele javno niti jedna drugoj imale priliku da kažu ono što bi htele - počinje izvor i dodaje:

- Pored toga što su bile i na sudu po tužbi Simove, cela priča i sporne fotografije u nekoliko navrata povlačile su se i po društvenim mrežama na kojima je vođen i svojevrstan virtuelni rat.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Tara i Anđela oči u oči, čuva ih obezbeđenje

Printscreen

 

Tara je u nekoliko ispovesti do detalja opisivala šta joj je Anđela radila tokom kobne večeri i uvek apostrofirala da je godinama posle toga imala ozbiljne traume, kao i da se plašila javnosti i izlazaka iz kuće. Kako izvor navodi, zbog svega toga ovo gostovanje dve starlete biće organizovano sa posebnom pažnjom i do sada nesvakidašnjim uslovima kada je u pitanju televizija.

- Tara i Anđela će doći u studio, ali će zbog istorije njihovog odnosa u pripravnosti biti obezbeđenje koje će motriti na ponašanje još uvek zaraćenih bivših drugarica. Tek kada je Tari predočeno ovo rešenje, ona je pristala da gostuje sa Anđelom - ekskluzivno otkriva izvor.

Simova je krajem avgusta ove godine opet na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima je prebijena, sa modricama i podlivima, a sve zbog toga što je išla na sudsko suočavanje sa Anđelom, na kom se starleta nije pojavila. Sada je, navodno, slučaj zastareo, zbog čega je rešila da ponovo opiše i podseti na detalje incidenta koji se dogodio 2017. godine.

- Ja jesam agresivna i umem da udarim i pobijem se bez razloga, ali nikada ne bih nekog ko je mlađi od mene 15 godina i u tom trenutku ima 17 godina. Prebila, izotvarala, izlomila, šutirala nogom u glavu 20 minuta sa još 5- 6 devojaka i na sve to ošišala i ostavila golo dete na ulici - napisala je tada Simova uz fotografije.

Tara sve oprostila Anđeli?!

Nekada ljute rivalke Anđela Veštica i Tara Simov su izgleda sklopile primirje, a potencijalni dokaz ovog zaključka nalazi se na Instagramu.

Ono što je sve šokiralo jeste činjenica da su se njih dve ponovo zapratile na Instagramu, a baš ovaj detalj je odmah izazvalo sumnju da je došlo do pomirenja. Nijedna se za sada nije oglasila, niti dala nagoveštaj, što ozbiljno intrigira njihove pratioce koji su odlično upućeni u njihovu situaciju, prijateljstvo i sukob koji ga je prekinuo.

HITNA ODLUKA PRODUKCIJE Miljana Kulić diskfalifikovana iz Zadruge, ali to nije sve!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading