U ŽIVOTNOJ JE OPASNOSTI? Maji Marinković se operacija silikona iskomplikovala, stanje je alarmantno!
ATA Images

Bivša zadrugarka Maja Marinković pre nekoliko dana otišla je kako bi obavila još jednu u nizu plastičnu operaciju i to povećanje grudi, na jednoj privatnoj klinici. To nikoga nije iznenadilo, budući da je Maja to najavila još dok je bila u rijalitiju ,,Zadruga 4".

Izvor blizak Maji otkrio nam je detalje o operaciji, koja se odužila i iskomplikovala.

Maja je sada dobro, sve je prošlo na kraju kako treba, eto završila je i tu operaciju koju je htela već dugo da uradi, ali sada kada se rešila Filipa, kada je on ušao u rijaliti, onda je mogla da se posveti tome. Ona je sada dobro i dalje se svakako oporavlja od zahvata, jer se nešto iskomplikovalo tokom operacije. Hirurg je imao dosta posla, trajalo je duže nego inače - govori izvor blizak Maji i dodaje: 

Nakon operacije su je prebacili u sobu, svi su bili fini prema njoj, sačekali su da se probudi kako bi se bili sigurni da je sve u redu. Mislim, znate kako, Maja je bila deset meseci u rijalitiju, pod konstantnim pritiskom zbog Janjuša, samim tim je logično da joj organizam malo slabiji, te da su joj rezultati loši, ali dobro, bitno je da se na kraju sve dobro završilo. Maja će se uskoro pojaviti ponovo u javnosti, iskreno, spremnija nego ikad da ove f*fe postavi na svoje mesto - govori izvor blizak Marinkovićevoj.

 MUŽ TI JE ISPAO I KONJ I SLON! Osman opleo po Dalili i otkrio svima njenu veliku tajnu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Milan

11.09.2021 22:32

"Koja bi to bila steta" da joj se nesto desi! 40 dana opstenarodne zalosti u Srbiji!