POKUŠALI DA JE UVUKU U RIJALITI Dušica Jakovljević otkriva da su joj učesnici Zadruge slali poruke!
Kristijana Ćaćić

Iako sve radi sa somehom, ipak nije sve uvek tako lepo kao što izgleda na televiziji, pa tako često dobija pretnje, fanovi određenih učesnika je vređaju na duštvenim mrežama ali taj osećaj joj je prolazan, pa se trudi da gleda na sve pozitivno.

Kristijana Ćaćić

 

 

- Bilo je neprijatnosti i raznih situacija. Kada radite s ljudima, morate biti spremni na to da će biti lepih i manje lepih momenata. Nekada mi trebaju dva dana da se oporavim, energetski i emotivno. Kao voditelj i novinar upijate energiju sagovornika. Kroz studio mi je prošlo 59 novih takmičara- rekla je Dušica, a onda otkrila da postoje rijaliti učesnici koji su je zvali na piće i udvarali se otvoreno.

- Jesu, udvarali su mi se. Slali su mi poruke i zvali me na piće. Niko nije prešao granicu neukusa. Nisam odgovarala na ta udvaranja, ali kao i svakoj ženi prijalo mi je što sam privukla njihovu pažnju. Ali priznajem, postoje dve Dušice - ona koja je nenašminkana u trenirci kod kuće i ona koja se našminka i uđe u studio, tada iskreno imam više samopouzdanja. Nisam dobijala nemoralne ponude. Mislim da se niko ne bi usudio, jer zna kakav bi odgovor dobio- kaže voditeljka "Zadruge.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Podsećanja radi, Dušica je trenutno u emitovnoj vezi sa Milošem Dimitrijevićem Čavom, sa kojim je nekada bila u emotivnom odnosu, pa su se pomirili. On je kako su meiji pisali, bio u vezi sa Kijom Kocar.

BONUS VIDEO:

STANIJIN DEČKO SE KONAČNO OGLASIO Flertovala sa zadrugarom, Marko joj poslao poruku!

Komentari (1)

Loading
Nata

12.09.2021 07:38

Dušica laže. Sastajala se sa Đeksonom.