MARIJANA PROGOVORILA O ODNOSIMA S LUKASOM, SADA SE OGLASIO NJEN BIVŠI Igor Iks se osvrnuo na ovu priču!
Printscreen

Njenu izjavu je demantovao pevač, ali se priča još nije stišala, jer je Zonjićeva ispričala detalje navodnog susreta sa Lukasom.

Alo! Nina Denda

 

 

- Ja sam celu noć ostala kod Lukasa, imali smo odnose, bilo smo u njegovom stanu, pili, pevali, bilo nam je prelepo... Ipak u jednom momentu odlučio je da pozove još jednu devojku da nam se pridruži što me je iznerviralo. Bilo mi je neprijatno, jer ne volim takve stvari. To sam mu i rekla, ali očigledno me nije ozbiljno shvatio. Mislila sam da se šalio sve vreme, a onda se ona pojavila na vratima spremna za druženje. Besna sam pokupila svoje stvari i skoro gola sam izletela iz njegovog stana, neke komšije su me čak i videle - ispričala je za domaće medije Marijana, dok je Lukas demantovao celu priču.

Printscreen

 

 

- I mene je Madona zvala u četvorku. Šta je babi milo, to joj se i snilo. Ja ne znam ni ko je to - rekao je Lukas povodom cele priče.

S obzirom na to da je marijana bivša devojka pevača Igora Kostića, poznatog  kao Igora Iks,  on je ovu priču komnetarisao na sledeći način:

- Ne gledam, ne pratim Zadrugu! Što se tiče Lukasa i Marijane i da znam nešto sigurno ne bih pričao o tome, niti me zanima. Ne želim da komentarišem - rekao je Igor.

BONUS VIDEO:

ZLATA OTKRILA DETALJE VEZE SVOG SINA I RODIĆKE Čujem se s Natašom, a Jovan i ona se viđaju kod Goce!

Komentari (1)

Loading