PLATILI JOJ DA GA OPUSTI PRED RIJALITI Mikija Đuričića prijatelji počastili prostitutkom, on je prosledio Matoroj!
Kristijana Ćaćić

Mikija Đuričića prijatelji su u Zadrugu ispratili sa prostitutkom. Oni su mu plaćenu devojku poslali noć pred odlazak u rijaliti, ali na kraju pčelar iz Kupinova nije ispitao kako ona pruža usluge, već se "omrsila" Jovana Tomić Matora.

Jedan Đuričićev prijatelj tvrdi da su njegovi drugari hteli da ga oraspolože i opuste pred početak takmičenja koje će trajati čak deset meseci, i on je na prvu loptu pristao. Oni su mu doveli mladu, lepu i zgodnu devojku, koju su debelo platili, ali Miki nije želeo seks, već je u početku pristao da je on oralno zadovoljni.

PLATILI JOJ DA GA OPUSTI PRED RIJALITI Mikija Đuričića prijatelji počastili prostitutkom, on je prosledio Matoroj!

Nedeljko Kiš/Alo!

 

Na kraju je ipak i od toga odustao zbog supruge Angeline, pa je prostitutku ustupio svojoj prijateljici Jovani Tomić Matoroj. On nije želeo da novac koji su njegovi prijatelji dali propadne.

- Miki je bio u jednom beogradskom hotelu, u sobi 104. Kada je prostitutka stigla, kod njega u sobi je bila Matora. Iako je prvo pristao, ipak je odustao jer mu je proradila savest i želi do kraja da ostane veran supruzi Angelini sa kojom je posle dve godine veze nedavno stupio u brak. Iako su prijatelji dali novac, on je častio prostitutku i predložio da svoj posao odradi s Matorom. Naravno, Jovana je odmah pristala i jako se tome obradovala - rekao je izvor.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading