BITNO MI JE DA MAJKA SHVATI OVO ZA MENSURA Maloletna Milica želi podršku roditelja, pa priznala da bi htela da bude kao Rešićka
Foto: Youtube/Printscreen

Sandra Rešić, Aleksandra Subotić, Emilija Velemir i MC Aleks su se osamile u dvorišti i pomno pratile priču Milice Veselinović, koja je sa njima podelila svoju ljubavnu priču.

- Ja sam bila tu uvek, ja sam svoje roditelje zapostavila zbog njega. Srednju školu sam završila u Paraćinu - rekla je Milica i nastavila:

- Tad nisam videla koliko sebe zapostavljam. Kad je neko pored mene gledaću da uvek budem tu za njega, i uvek sam na kraju bila najgora - objasnila je Milica, pa je rekla kako je pratila Zadrugu 4 i kroz nju shvatila da bi volela da bude kao Sandra:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja bih volela da budem kao ti, sa takvim stavom i tom energijom - rekla je Milica.

Nakon ove priče, dotakli su se Irme Sejranić, pa je Sandra objasnila:

- Nije komentator, komentarisati se i posvađati se sa svima. Ja sam nazvana komentatorom jer nisam ušla u vezu. Ja nisam komentarisala svkakog -rekla je Sandra i nastavila:

- Poenta komentarisanja i ustajanja za stolom je iznošenje mišljenja - objasnila je Rešićeva, dok je Milica ispričala koju je scenu doživela sa Irmom u karantinu:

- Ona mene kad je videla u karnatinu, pitala me je da li sam bila u nekom por*iću. Mnogo si mi poznata, setiću se ja ne brini - rekla je Milica, pa joj je Aleksandra rekla:

- Bitno je da znaš ko si i šta si - rekla je Subotićeva.

Milica se vratila na temu svog ljubavnog života, pa rekla šta joj je bitno kad je u pitanju odnos sa Mensurom Ajdarpašićem:

- Meni je bitno da moja majka shvati ovo za Mensura, da se on lepo ponaša prema meni. Kod mene je greška što ne slušam , a moja majka je bila upravu za moju prošlu vezu - rekla je Milica, pa dodala:

- Ćutala sam kad me je prevario, mislila sam da se neće opet ponoviti - dodala je Milica.

BONUS VIDEO:

STANIJA NA KORAK DA PREVARI DEČKA: TI SI KAO MOJ MARKO Starleta sve bliža sa Mensurom, a evo koja je sličnost između njega i Marka

Komentari (0)

Loading