OTVORILA DUŠU O PREVARI Jovana Misica u šoku zbog Stefanovog ulaska!
Printscreen

Na veliko iznenađenje miliona gledalaca sinoć se na velelepno imanje u Šimanovcima kao novi učesnik ''Zadruge 5'', uselio Stefan Karić.

Ova vest je odjeknula kao bomba, budući da ga niko nije očekivao u novoj spektakularnoj sezoni Zadruge.

Stefan je napolju ostavio devojku Jovanu Ljubisavljević koja se povodom Stefanovog učešća oglasila i u iskrenom razgovoru otkrila kako je podnela njegov ulazak i razdvojenost.

- To je bilo iznenađenje i za njega i za mene. Još uvek sam u šoku. Sve se odigralo bukvalno 24 sata pred sam ulazak, i manje. To je bila takva frka i jurnjava da se spakujemo, da operemo neke stvari, da provedemo još malo vremena. Ja još uvek nisam svesna, kod kuće sam na strimovima, pratim - započinje misica.

Na pitanje da li je njihova ljubav dovoljna jaka i da li se plaši potencijalne prevare, budući da okolnosti u rijalitiju često dovedu do pucanja veza sa partnerima koji su van rijalitija, odgovara ovako:

- Ne plašim se zaista. Jer nakon Zadruge 4 i paklenih 5 i po meseci ne znam šta može da me uplaši. Devojke su lepe, vidim druželjubive su jako... Neke su već uspele da budu jako blizu nekim muškarcima. Mislim ja znam kako to tamo ide, ljudi zaborave na kamere, ali ko je kakav, to se vremenom vidi. Treba da se ponaša normalno, on poznaje dosta ljudi, ali dobro zna koga ima pored sebe i ne plašim se. Sve je okej - priča Jovana.

Ističe da još uvek nije stabilna, jer učešće u prethodnoj sezoni Zadruge je ostavilo posledice na nju i da će joj biti teško bez Stefana u narednom periodu.

TOTALNA DOMINACIJA „ZADRUGE 5“! Spektakularna ceremonija otvaranja donela velika iznenađenja, prve flertove, sukobe, ali i do sada NEZAPAMĆENU GLEDANOST!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading