DISKVALIFIKACIJA MILJANE KULIĆ?! Odmah je prekršila najstrožije pravilo, šta će produkcija reći na ovo?
Kristijana Ćaćić

Peta i poslednja sezona rijalitija "Zadruga" počela je sinoć, kada se na imanje uselilo 59 takmičara. U poslednjoj grupi, ušla je i kontroverzna rijaliti zvezda Miljana Kulić, bez koje ne može da prođe nijedna sezona.

U bekstejdžu Zadruge, pre nego što je ušla, Miksi je ćaskala sa novinarima, a u jednom trenutku se latila mobilnog telefona.

Poznato je da tokom boravka u karantinu nema korišćenja telefona, naročito pred sam ulazak na imanje, a to je Kulićeva svakako prekršila. 

Ona je pred predstavnicima sedme sile iskoristila priliku i uzela telefon, te je okrenula njoj dobro poznati broj. Da, pogodile ste, Kulićeva je okrenula bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, sa kim je želela da porazgovara.

Miljana je pred svima pokazala da njoj do pravila koja važe za sve, smetaju, te da ona ne želi da ih poštuje, piše "Republika", gde možete videti fotografije nje kako koristi mobilni.

BONUS VIDEO:

ZVERKA OČARAN VAMPIRICOM Zadrugar nije ostao imun na njen izgled, a nećete verovati čime ga je zavela!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Шумадинац

06.09.2021 13:49

Шта замишља ко је она

Role

09.09.2021 18:29

Izbacite pod hitno ovu Kulićku.ne želimo više da je gledamo. Dosta su peglale mozak svima. Prodavale "pamet" a ne zna se koja je ludja mamita ili ćerita.