POLJUBI JE, A ONDA MI KAŽE "ŠTA RADI ONA TVOJA KURVEŠTIJA"! Kristijan Golubović otkrio kakav je njegov odnos sa Kristinom i Ivanom
Foto: Printscreen/instagram

Kristijan Golubović prevario je suprugu Ivanu s Kristinom Spalević u rijalitiju Zadruga, a sada je otkrio da je zbog veze sa pevačicom ostao bez prava da viđa ćerku.

POLJUBI JE, A ONDA MI KAŽE

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sa ženom se odnosi još nisu sredili, baš sam je zvao. Želeo sam da odvedem ćerku u školu, kreće u prvi razred, ali ona mi ne da. Ne moram da ulazim u školu, samo da budem prisutan, to je veliki dan za nju, ali Ivana mi je odbrusila: Nema ti šta nju da vodiš, ti si nas ponizio, nemaš pravo - rekao je Golubović i nastavio:

- Ja sam s Ivanom živeo u zajednici, napravio sam šta sam napravio, stidim se i kajem, ali volim svoju devojku, možda buduću ženu, možda buduću bivšu. Možda nju prevarim sa Ivanom, takve sam prirode.

Golubović je ispričao i kako je Ivana reagovala kada je upoznala Kristinu.

- Poljubila ju je i kaže: "Nemoj da se kriješ, nisi ti meni kriva", a onda meni: "Šta ona tvoja kurveština radi". Mislim da bi se Ivana pomirila sa mnom kada bih otkačio Kristinu.

BONUS VIDEO:

DANAS SLAVE GODIŠNJICU SVOJE LJUBAVI Dalila objavila Dejanovu i njenu fotografiju iz detinjstva, pa mu se javno obratila uz emotivne reči (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Xxx

21.09.2021 00:19

TI NISI NORMALAN COVECE...STA SI OCEKIVAO👎👎👎👎👎👎