POTPUNO RAZOTKRIVENI Šokiraćete se kad saznate šta su zvezde rijalitija uspele da sakriju od javnosti!
Printscreen

Neretko je slučaj da se, mnogi učesnici rijaliti programa, predstavljaju publici pod drugim imenima. Naime, većina otkrije svoje pravo ime, ali nekolicina ne otkrivaju javnosti kako im je zapravo ime i prezime u ličnim kartama. 

Anu Korać, javnost je upoznala po učešću u rijalitiju ''Zadruga''. Retko ko, međutim, zna da je Anino pravo ime Aleksandra. Ona je, takođe, na društvenim mrežama upisana kao Ana, a zbog čega je promenila svoje ime ostaće i dalje misterija.

Foto: Printscreen/instagram

 

Malo ko bi posumnjao da zapravo ime Maje Marinković, nije njeno pravo. Ona je ipak uspela da javnost uveri u to da se zove Maja, a ne Marija, što je zapravo njeno pravo ime.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kristijan Golubović, godinama unazad javnosti je poznat po svojoj burnoj prošlosti. Iako je u javnosti toliko dugo, velika je retkost da neko zapravo zna njegovo pravo ime.

Printscreen

 

Naime, Golubović je rođen 1969. u Minhenu i pravo ime mu je Aleksandar, dok mu je srednje ime Kristijan, koje je, kako se spekuliše, dobio po njegovoj sestri Kristini koja se rodila iste godine kao i on, samo u januaru.

Bora Santana poznat je po tome što ''nema dlake na jeziku'', ali kada je njegovo pravo ime u pitanju, njega vešto krije. On ne želi da ga publika zna kao Borivoja, pa onda malo ko zna kako se zaista zove.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Brendon je takođe prepoznatljivo ime iz rijalitija, a kada bi ga neko nazvao Branislav Radonić, mnogi bi morali dobro da razmisle o kome je zapravo reč.

Printscreen

 

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ URADIO BOTOKS Ovaj zadrugar ga je nagovorio na taj potez! 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading