ONA JE PSIHOPATA, KATASTROFA NA DVE NOGE Ermina žestoko isprozivala Jovanu Ljubisavljević, a dotakla se i Stefana
Alo

Rijaliti učesnica Ermina Pašović prokomentarisala je Jovanu Ljubisavljević, sa kojom je imala ozbijne sukobe.

Ermina kaže da Jovanu nije mogla da sluša tokom rijalitija, kao i da je mislila da je Stefan Karić sa njom iz šale.

- Ja sam mislila da se Stefan sprda. Jovana je imala jednu stranu da je jako bistra i jako zanimljiva osoba. Znala sam da je pogledam i tačno sam znala šta misli i ona šta ja mislim. Nervirali su me njeni momenti poricanja. Ona nikad ništa nije priznavala i to je počelo da me nervira. Tad je bila priča vezana za Vladimira i ona je negirala. Devojku nisam mogla više da slušam za stolom. Puste klip, ona sve preokrene. Mene su takve stvari nervirale. Znala sam šta radi. Polazim od sebe, ja znam da izvrdam iz situacije. Neko ko je neiskusan, može da poveruje. Ona je za mene katastrofa na dve noge. Ona je za mene najlepša devojka bila, prirodna, ali je zato, po mom mišljenju, psihopata. Nije čista - komentarisala je Ermina.

- Da li si i dalje u sukobu sa njenim ocem? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Nije ni došlo do toga. On je mene prozivao. Imao je superfinale i završnu žurku, što nije prišao? Tu se sklanja i šunja, a onda iza tastature proziva ovoga i onoga. Nisu bile prozivke, nego pretnje. Neki si taksi mafijaš, a što mi nisi prišao? Ja kad imam osećaj da sam se ogrešila, nisam išla kod tih ljudi, nego kod njegovih roditelja. Ako imaš nešto da kažeš, što nisi prišao i povukao me sa strane? Kao ona stvar, čuči sa strane, a onda dođe kući i udara storije. Onda sam pronašla njegov broj telefona i kontaktirala ga - pričala je Ermina u "Narod pita".

BONUS VIDEO:

GLAVNI GRAD ŠPANIJE JE MEKSIKO Predstavljamo vam top 5 blamova Maje Marinković koji će se još dugo prepričavati

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Marko

01.09.2021 22:28

Ermina je najveće zlo u Zadruzi. Aljkava, trapava,deluje zapušteno. Kaže mi jedan drugar da ima neprijatan miris pa je zato svima krala parfeme. Zlo joj izbija iz očiju, od nje treba bežati. Nije mi jasno kako nije uspela naučit ni bosanski jezik a tamo rođena i živela 20 godina ( ona izgleda kao da nema ni osnovnu školu, loše i teško se izražava a nemački jezik govori kao i mnogo gasterbajtera, dakle, loše i nepravilno.

Mila M

02.09.2021 01:59

Ova rugoba ne zna sta ce od zlobe. Sram je bilo