ČEKA GA POTPUNI PAKAO Ša ulazi u "Zadrugu 5", a tamo će morati da se suoči sa četiri osobe, od kojih je jedna Ivana Aleksić!
Foto: Printscreen/Youtube

Bivši zadrugar kog mnogi smatraju najvećim gubitnikom "Zadruge 4" Nenad Aleskić Ša dobiće novu priliku da se pokaže u najboljem svetlu u petoj i ujedno poslednjoj sezoni najpopularnijeg rijalitija.

Kako saznaje gore pomenuti portal, reper je tajno dogovorio ulazak u "Zadrugu 5", ali ne sluti da ga tek tamo čeka pakao s obzirom na to da su svoje učešće takođe tajno dogovorili i njegova bivša supruga Ivana Aleksić i Vladimir Tomović, kao i bivša devojka Tara Simov i Mateja Matijević.

ČEKA GA POTPUNI PAKAO Ša ulazi u

Printscreen

 

- Oni će na sve načine da se potrude da mu naprave dramu od života i osvete mu se za sve što im je učinio. Kako su mu dve bivše, žena i ljubavnica i dalje najveće rak rane koje ima, a njihovi partneri najveći rivali i osobe koje najviše mrzi na svetu, za njega će to što će se suočiti sa njima unutra biti užasan udarac - priča upućeni izvor za gore pomenuti portal i dodaje: 

- Ivana je završila sa njim, razvodom je stavila tačku na odnos koji joj je naneo mnogo bola i sramote. Ipak, Vladimir ju je ubedio da treba zajedno da uđu na imanje u Šimanovcima i da se smeju Nenadu u lice, baš kao što se on njoj smejao cele prošle i ove godine. Kako ona veruje Vladi i zna da joj on misli najbolje, pristala je da odu na razgovor sa čelnicima produkcije. Dobila je ponudu koja se ne odbija. U pitanju je cifra od koje ona može da sredi sve što poželi u svom životu. I Vladimir je dobio basnoslovnu sumu. Oboje će da se potrude da Ša zaboli svaka ružna reč koju je izgovorio na račun žene koja ga je volela i poštovala sedam godina i koju je pljunuo u lice zbog Tare Simov.  

ČEKA GA POTPUNI PAKAO Ša ulazi u

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ovo nije jedina zamka za Ša, njega čeka još ''iznenađenja'. 
- Tara Simov je takođe potpisala ugovor, kao i njen bivši, koga i dalje voli, Mateja Matijević. Svestan da je mlada ljubavnica i dalje zaljubljena u njega, Ša je pukao. Tara je spremna na najgadnije stvari samo da ponizi Ša. Njoj neće biti problem ni da ima seks pored njega sa Matejom, samo da ga ponizi pred celim svetom i dotuče ga do kraja. Ša je veseo, dobio je baš, baš dobre pare, ali presešće mu sve kada bude počela igranka koja mu se sprema - završava izvor.  

BONUS VIDEO:

PROSTITUCIJA JE POSAO KAO I SVAKI DRUGI Denz Dejm o pričama da nudi se*sualne usluge za novac i estetskim operacijama

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading