TO NIJE U MOM MANIRU! Tara ponovo udarila na Ša, reper neće znati šta ga je snašlo!
Pintscreen

Tara Simov ne prestaje da intrigira javnost otkako je izašla iz rijalitija "Zadruga 4". Ona je nedavno definitivno stavila tačku na vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, a sada je otkrila u kakvim su odnosima.

Naime, već danima bukti rat na društvenim mrežama u kojem Ša i Tara iznose prljav veš ne samo iz njihove veze već i iz reperovog braka. Snimak na kojem Ša lupa na vrata Tari potpuno je uznemirio njene fanove, ali i njenu porodicu. Tara otkriva da su se proganjanja smanjila, te da se nada da ih više neće ni biti.

TO NIJE U MOM MANIRU! Tara ponovo udarila na Ša, reper neće znati šta ga je snašlo!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Prestao je da me proganja nakon emisije u kojoj je bio sa Sandrom Rešić, ali ukoliko nastavi to da radi, kao i mnoge druge stvari koje su se dešavale u prethodnom periodu biću prinuđena da tražim zabranu prilaska. Neću ga tužiti, to nije moj manir ali želim da budem bezbedna.

Iako mnogi spekulišu da će se ona i Ša pomiriti jer su njihove svađe i raskidi postali deo svakodnevice, ona kaže da u tom smeru ne razmišlja.

- Nećemo se pomiriti, a svako može da misli šta god želi - tvrdi Simova koja je već nekoliko puta obnavljala vezu sa reperom u kojeg se zaljubila u rijalitiju, i koji je zbog nje ostavio ženu.

SVE SLUTI NA VERIDBU!? Mina Vrbaški otkrila detalje nove veze koje nismo znali!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading