LUNA OBJAVILA KONKURS ZA NOVE PRIJATELJE! Stari je izbegavaju otkad se porodila, a ovo su uslovi da se družite sa Đoganijevom! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Rijaliti zvezda i pevačica Luna Đogani požalila se svojim pratiocima na Instagramu i otkrila da traži novi prijatelje jer je stari izbegavaju otkad je dobila bebu.

- Zdravo dragi moji, ovim putem želim da kažem nešto na ovom storiju. Neki će misliti da nisam normalna, ili da sam totalno fjusnula, hoću da kažem da hoću da raspišem konkurs za nove prijatelje - započela je Luna i nastavila:

Pintscreen

 

- Moji prijatelji nemaju nikad vremena za mene otkad sam dobila bebu, oni su svi mnogo nešto zauzeti, uvek imaju neka posla, a ja sam slobodna mama koja većinu vremena provodi sa svojom bebom i ne radim ništa, tako da imam previše slobodnog vremena u smislu da izađem napolje, da prošetam s bebom, da popijem piće, i tako to, a nemam sa kim to da uradim!

Pintscreen

 

- Tako da moji prijatelji nemaju više vremena za mene kao što su nekad imali. Ovim putem želim da raspišem konkurs za ljude koji su zainteresovani da popiju piće sa mnom - zaključila je Luna i napisala uz video: "Tražim prijatelje sa decom"

ALKA VUICA KRILA DINA DVORNIKA OD ŽENE Supruga ga jurila bejzbol palicom, jedva spasio živu glavu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading