NISU NAS NEŠTO PUNO PLAĆALI! Nenad Aleksić Ša  otkrio detalje ko je malo ko znao!
Foto: Printscreen/Youtube

Nenad Aleksić Ša, reper i učesnik "Zadruge 4", ove godine je bio veoma aktuelan kada se pričalo o novcu, s obzirom da je veći deo svog honorora dao za kaznu Tare Simov. Ipak nije imao uvek novca da ga daje drugima, jednom prilikom iznenadio je mnoge kada je otkrio na koji način je zaradio prve pare.

Naime, Ša je ispričao kako je radio na trafici, ali i kao moler, pre nego što je odlučio da su rijaliti i muzika njegov odabir.

- Prvi posao mi je bio u trafici, iako to nikad do sad nisam pričao (smeh). Tu sam zaradio neke parice, nisu bile Bog zna koliko velike, ali su značile svakako. Nisam se dugo zadržao na tom poslu, pa sam se oprobao u moleraju koji smo brat i ja radili sa ćaletom, tu sam zaradio, da kažem, u to vreme malo veće parice sa kojima sam sebi kupio prvi mobilni, a imao sam 18 godina, to je za mene u tom trenutku značilo kao nekome kuća - ispričao je on medijima svojevremeno i dodao:

- A kad sam počeo da se bavim muzikom, to je bilo u nekom mestu u Srbiji, još sa grupim Sha-Ila, ne mogu da se setim mesta. U početku nas nisu nešto puno plaćali, pa je lova bila dovoljna da se kupi neka stvarčica, patike, a već nakon prvog hita "To mi radi" se priča promenila nabolje - završio je Nenad svoje izlaganje.

MAJI ĆU SLOMITI NOGE JER SE PETLJA SA MATEJOM! Tara Simov ne može da prežali bivšu ljubav, oštro poručila Maji jedno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Шумадинац

29.08.2021 21:56

Ти си дунстер, ко ће тебе да плаћа много.