NAKON ŠTO MU JE TARA SLUPALA PRETHODNI! Reper iskeširao ogromnu svotu novca za nov automobil, a jedan detalj ipak sakrio od javnosti!
Foto: Printscreen/instagram

Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša provozao je novi automobil koji je pazario, nakon što mu je bivša devojka Tara Simov navodno slupala prethodni.

On je istakao da je u pitanju jedan od novijih modela sa najboljom opremom na tržištu, ali nije želeo da precizira odakle mu novac za tako skupu mašinu čija cena dostiže i do 100.000 evra.

NAKON ŠTO MU JE TARA SLUPALA PRETHODNI! Reper iskeširao ogromnu svotu novca za nov automobil, a jedan detalj ipak sakrio od javnosti!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Podsetimo, nakon što su dok su bili u vezi slupali prethodni automobil, Simova i Aleksić su saslušani u policiji, gde je reper navodno izjavio da je on vozio, što je Tara potvrdila, kako su mediji naveli.

Prema tvrdnjama iz navodne izjave, u bližoj i daljoj okoline mesta gde se dogodila saobraćajna nezgoda nije bilo kamera koje su eventualno snimile događaj. Protiv Aleksića je navodno podnet odgovarajući zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog učinjenog saobraćajnog prekršaja.

OTKRIVEN SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 5 Ulazi šest starih i šest novih!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan Niš

26.08.2021 12:00

Ako je tačna cifra za auto,mada sumnjam verovatno je polovan,onda je Đedović u pravu kada kaže da je Ša sakrio od žene pare koje bi bile predmet podele imovine kod razvoda.A pominjao je cifru od 300000 evra.Eto posla za poresku policiju da utvrdi odakle mu pare.Verovatno od rada na crnjaka i primanje honorara od svirki na ruke?!