UPUTIO MI JE JAKO LOŠE REČI! Bane Čolak pred Zadrugu 5 zazvezao jezik, otkrio u kakvom je odnosu sa Mikijem, pa spomenuo tužbu!
Nina Denda/Alo!

Ekipa Alo! portala se nalazi ispred Pinka i dočekuje nove učesnike Zadruge, a Bane Čolak je još jedan potvrđeni učesnik finalne sezone pomenutog rijalitija , Čolak je sada progovorio o svom ponovom ulasku u Belu kuću, odnosu sa Ivanom Krunić, ali i sukobima sa Mensurom Ajdarpašićem, Borom Santanom i Mikijem Đuričićem.

- Baš sam juče sa Ivanom i njenima na kafi i ručku. Tako da smo svi super, hvala Bogu. Ja se nadam da Ivana neće ponovo ući u Zadrugu, dosta je bila... Ona je pevačica i treba da se bavi tim stvarima, skoro je izbacila i pesmu. Treba da ide da nastupa, to je njen posao, a ja sam ipak za rijaliti. Ulazim kao zauzet, naravno - počinje Bane za Alo! i dodaje:

UPUTIO MI JE JAKO LOŠE REČI! Bane Čolak pred Zadrugu 5 zazvezao jezik, otkrio u kakvom je odnosu sa Mikijem, pa spomenuo tužbu!

Nina Denda/Alo!

 

- Mensurov i moj odnos je nikakav, kao i ranije. Sastali smo se u jednoj emisiji posle sukoba. Nisam pravdu tražio na sudu, svakom može da se desi, mi smo muškarci, dešava se. Ljudima treba prvi put oprostiti. Nadam se da sada u ovoj sezoni neće do toga dolaziti. Sa Borom sam u lošim odnosima. Mi smo i emisiju vodili zajedno kad nismo bili u dobrim odnosima... Nismo se čuli skoro... Uputio mi je neke loše reči kad sam bio u žiriju Zadrugovizije, ali dobro, šta je bilo, bilo je - kaže Čolak i dodaje:

- Miki je ipak ispao prema meni i brat i prijatelj, te neke svađe koje smo imali unutra zaboravljam, sve je to bilo u žaru rijalitija - poručio je Čolak.

JAVNI POLJUBAC MATORE I ANE KORAĆ! Jovana uletela u kola i uradila šok potez, a tek kad vidite starletinu reakciju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading