OVO JE NJIHOVO POSLEDNJE POJAVLJIVANJE! Alen i Maja se povlače iz javnosti, saopštili lepe vesti i doneli odluku!  (FOTO)
Printscreen

Nakon burne veze koju su imali u rijalitiju i brojnih skandala koji su ih pratili tokom njihovog učešća u istom, Alen Hadrović i Maja Marković sada konačno uživaju u ljubavi nakon venčanja i glamurozne proslave.

Naime, najnovijoj objavi koju je Alen okačio na svom Instagram profilu, povopečeni bračni par je rešio da se povuče iz javnosti i radi na svojoj prinovi u budućnosti.

- Kad ti život da limun, napravi limunadu! Da sacuvamo nasu vezu i krunisemo je brakom i uskoro bebicom, e to je prava POBEDA...još večeras,pa adio televizijo, nasu bajku živimo napolju, kao što sam rekao tamo, život je napolju ❤ - napisao je Alen Hadrović na svom Instagram profilu.

Podsetimo, u više navrata je Alen isticao da on i Maja jedva čekaju da izađu kako bi živeli lep život napolju, a sada im je to konačno i omogućeno. 

BAVITE SE MANJE TUĐIM ŽIVOTIMA! Nenad se uključio uživo, a pitanje koje ga je sačekalo je repera izbacilo iz takta i žestoko je pobesneo!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading