PAULA PROGOVORILA NAKON SAZNANJA DA JE FRAN U VEZI SA ELENOM  Zadrugarka otvorila dušu o bivšem dečku, a evo šta mu je poručila!
Instagram

Paula Hublin je gost voditeljke Ivane Šopić u večerašnjoj emisiji "Narod pita", a pre početka emisije ekipa gore navedenog portala obavila je intervju sa njom. Ona je otkrila kako se provela na venčanju Maje i Alena Hadrovića.

PAULA PROGOVORILA NAKON SAZNANJA DA JE FRAN U VEZI SA ELENOM  Zadrugarka otvorila dušu o bivšem dečku, a evo šta mu je poručila!

Printscreen

 

- Došla sam u Srbiju da potpišem ugovor sa Vukom Mobom i zbog venčanja. Došla sam kasno na svadbu, imala sam nekih obaveza, bila sam kratko. Bilo mi je lepo. Drago mi je što su uspeli i što su se venčali. Ja sam verovala u njih, podržavala ih i unutra, drago mi je što su uspeli - rekla je Paula.

Paula je juče uradila dve tetovaže u studiju Filipa Đukića, sa kojim je mnogi povezuju i to "Candy", što znači slatkiš, kao i "Judge me", što znači sudite mi.

"Judge me", to je moj odgovor na sve - istakla je Paula, pa progovorila o Filipu:

- Naravno da se ništa nije desilo između nas, povezivali su nas, to povezivanje nema nikakvog smisla. Mi smo okej, isto kao što radim sa frizerima, on je tatu majstor, istetovirao me je - poručila je Paula.

Kako ovih dana svi bruje o tome da je Fran Pujas uplovio u vezu sa Elenom Kitić, pitali smo Paulu šta misli o tome.

- Ako je tako, želim mu svu sreću - rekla je Paula, pa otkrila:

- Sve je po starom, fokusirana sam na karijeru i pevanje, ne planiram da uđem u "Zadrugu 5", fokusiram se na karijeru - zaključila je Hublinova.

BONUS VIDEO:

ŠA JE IPAK SVE SLAGAO! Reper se na poligrafu tresao, priznao koliko je zaradio para u rijalitiju, a onda otkrio nešto što nije trebalo vezano za Taru!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading