TUKLA ME JE I DAVILA, BIO SAM SKROZ KRVAV!? Ša izneo nove skandalozne detalje tuče sa Tarom Simov, rat između bivših ljubavnika ne jenjava!
Printscreen

Tara Simov optužila je bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša da ju je napao nožem. Reper, međutim, tvrdi da starleta laže i da je zapravo ona njega ubijala od batina, a šta je od svega toga istina možemo samo da nagađamo.

- Nenad je nasrnuo na mene nožem! Spavala sam, a on me budio, štipao i pitao: "Da li ćeš da me ostaviš?" Odbrusila sam mu da odje*e! Rekao mi je: "Puši ku*ac!", a ja njemu da to može da mu uradi majka. Tad je počeo da me vuče, legao je na mene i lupao se pesnicama po glavi! Udarala sam ga, grebala i davila kako bih ga skinula sa sebe. Počeo je da divlja i uzeo je nož. Pobegla sam i zaključala se u kupatilu! Pokušao je da razvali vrata. Uplašila sam se i rekla da ću pozvati prijatelje u pomoć, što je on shvatio kao pretnju, pa je doveo dva druga sa pištoljima! Jedva sam napustila stan - ispričala je Tara i dodala da je muzičaru, koji se zbog nje razveo, priznala da ga ne voli:

TUKLA ME JE I DAVILA, BIO SAM SKROZ KRVAV!? Ša izneo nove skandalozne detalje tuče sa Tarom Simov, rat između bivših ljubavnika ne jenjava!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Prestala sam da ga volim, ali sam ostala s njim iz sažaljenja. Pred mojim tatom se bacao po podu i pretio da će se ubiti ako ga ostavim! Zato sam i ja počela da imam suicidne misli i morala sam da potražim pomoć psihijatra - istakla je nedavno Tara.

Ša, s druge strane, tvrdi da Tara sve laže i da je zapravo ona njega maltretirala, prenosi Informer.

- Ma kakav crni nož! Sve je izmislila! Tog dana smo se posvađali jer mi je tražila ključeve novog automobila, iako je prethodno slupala jedan. Tukla me, davila, grebala... Bio sam sav krvav. Ispao sam najveći magarac na svetu! - žali se navodno reper.

KAD JA UĐEM U KUĆU, OTAC IDE NA TERASU Uživo u emisiju se uključio Kristinin otac i otkrio u kakvim je odnosima sa Kristijanom od koga je mlađi nekoliko godina!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading