SVI DETALJI SVADBE MAJE I ALENA! Mnoštvo zadrugara, vatrena Luna u izazovnoj haljini i mlada koja je uzela mikrofon i napravila haos na venčanju (FOTO/VIDEO)
Printscreen

Rijaliti par Maja Marković i Alen Hadrović venčali su se juče, a mnogi njihovi bivši cimeri iz rijalitija našli su se na svadbi. Trenutak koji je Luna podelila raznežio je sve, a to je kada su Maja i Alen razmenili prvi bračni poljubac i zavetovali se na večnu ljubav.

Luna Đogani snimila je trenutak kada su Maja Marković i Alen Hadrović izgovorili sudbonosno "da" na venčanju, a detalji svadbe su ostavili sve bez teksta.

Maja je izgovorila Alenu sudbonosno "da" pred matičarkom, a potom su slavili u jednom restoranu.

Trudna bivša učesnica rijalitija čak je promenila haljinu, pa je obukla drugu u kojoj je istakla grudi, a ceo gornji deo bio je u cirkonima.

Mladenci su sve vreme pevali, igrali i veselili se, a u jednom trenutku mlada je i zapevala.

Luna je na venčanju nosila crveno i istakla bujno poprsje. Sve je ukombinovala sa crvenim karminom, pa je dobila niz komplimenata na račun izgleda.

KAD JA UĐEM U KUĆU, OTAC IDE NA TERASU Uživo u emisiju se uključio Kristinin otac i otkrio u kakvim je odnosima sa Kristijanom od koga je mlađi nekoliko godina

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading