SRPSKA ZASTAVA I PATRIOTSKE PESME! Paula podelila emotivan trenutak sa svadbe Maje i Alena, mlada pustila glas i dovela atmosferu do usijanja! (VIDEO)
Instagram

Danas se održalo venčanje Maje Marković i Alena Hadrovića, a potom i svadba, kojoj su prisustvovali mnogi bivši zadrugari i njihovi cimeri. Iako je bilo neizvesno da li će se i ona pojaviti, Paula Hublin pristigla je među poslednjima, ali je svojim osmehom zasenila sve.

Hublinova je odlučila da stisne zube i ispoštuje prijateljicu, pa se potrudila da maksimalno uživa na svadbi. Društvo joj je pravila Monika Horvat, a obe su pratioce na društvenim mrežama obradovale snimcima sa slavlja, a miktorofna se latila i sama mlada koja je zapevala i jednu patriosku pesmu što je naišlo na opšte oduševljenje svih prisutnih.

Podsetimo, Paula je nedavno ostala bez jednog od najvećih životnih oslonaca, kada joj je preminula baka, što je bivšu zadrugarku slomilo, zbog čega se nije pojavila ni na Majinoj devojačkoj večeri.

SLAVLJE MOŽE DA POČNE Luna i Marko stigli na Majino i Alenovo venčanje, Đoganijeva blista u haljini, a mladencima su poručili veoma bitnu stvar!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading