TREBALO JE ODAVNO DA MU DAM ŠANSU! Sanja Stanković put put progovorila o novom dečku, Matora je definitivno prošlost!
Printscreen

Nakon vesti da se rijaliti učesnica Sanja Stanković skrasila pored misteriznog muškaraca, bivša zadrugarka se oglasila i odgovorila na navode da je ponovo zaljubljena.

Sanja je odmah priznala da više nije sama.

- Istina je - odgovorila je ona sramežljivo, pa dodala:

TREBALO JE ODAVNO DA MU DAM ŠANSU! Sanja Stanković put put progovorila o novom dečku, Matora je definitivno prošlost!

Printscreen

 

- Srećnik ili nesrećnik, videćemo... Šalim se. On nije deo javnosti i želim tako da ostane. Ozbiljan je, zreo je i poštuje me pre svega. On je neko ko je pokušavao već dve godine da dođe do mene i da me osvoji... Nikada mu nisam davala prostora da mi priđe na ovakav način. Ali očigledno da sam pogrešila što mu nisam dala šansu ranije. Da ne ureknem... Trenutno baš uživam - rekla je Sanja i time stavila tačku na brojne spekulacije.

TEROR I PRETNJE MARINKOVIĆEVE! Bivša Majina drugarica objavila šok prepisku, naježićete se kada pročitate šta joj je sve izgovorila!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Goran

17.08.2021 23:40

Jel se to sa Maksimovicem drzis za ruku?? Sigurno ti je obecao "povisicu".

Марко

18.08.2021 06:26

Чуј ово ,ДАЛА САМ МУ ШАНСУ ДА МИ ПРИЂЕ .ОНА КАО ДА ЈЕ РОНАЛДО .ОБИЧНА ЛОМИКУРКА.ЈАДО ГДЕ ЊУ НАЂЕ .НЕКА МУ ЈЕ БОГ У ПОМОЋИ.

KoBra

18.08.2021 08:17

Sanja je ribetina i po i vi nju stalno povezujete sa bivšom kao da je ne znam sta ova Matora. Raskinule su i kraj. Razvode se ljudi sa decom i svasta naprave jedni drugima u braku pa bude opet sve ok kada se razidju. Sto je Matora toliko bitna u Sanjinom zivotu da nebi mogla okrenuti novi list. Mladost ludost.Ima i gorih stvari koje se desavaju pa im se ne daje na znacaju toliko. Kristijan je javno prevario suprugu pa nikom nista a svi zapeli za Sanju i Matoru i ne skidaju se s njh.