NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Oglasila se Miljana Kulić i otkrila ko je misteriozni muškarac u čijem društvu je uhvaćena! (FOTO)
Foto: ATA Images

Miljana Kulić je sinoć fotografisana sa muškarcem čiji je identitet nepoznat javnosti, a kada su krenula šuškanja da je reč o novom emotivnom partneru, Kulićeva je rešila da se oglasi i stavi tačku.

NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Oglasila se Miljana Kulić i otkrila ko je misteriozni muškarac u čijem društvu je uhvaćena! (FOTO)

Printscreen

 

- Ti znaš da poznala bih te i u mraku po grubom glasu i pločicama na stomaku... Dakle, nisam u emotivnoj vezi, dragi novinari, ne pišite gluposti. Momak mi je poznanik. Očigledno ja ne smem ni da se slikam, ne mogu ni da uriniram, a da se ne napiše nešto, a uglavnom 80% laži - poručila je rijaliti zvezda, očigledno aludirajući na prošlogodišnji paparaco snimak na kom urinira na auto-putu.

Podsetimo, Lazar Čolić Zola je tokom nedavnog gostovanja u emisiji "Narod pita", obelodanio da ga je rijaliti zvezda progonila od momenta kad je napustila četvrtu sezonu rijalitija, te da se po kafanama raspitivala o njemu.

SUDAR TITANA! Večeras u emisiju dolaze oni da naprave haos i reše sve nesuglasice o kojima je javnost u Srbiji mesecima brujala!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading