Car
Foto: Printscreen/Printscreen

Filip Car i Sanja Stanković ušli su u veliki sukob u emisiji "Narod pita" kada je Car rekao da ga je Sanja zadovoljavala.

Usledio je opšti haos, udarci i polivanje, te je Car napustio emisiju.

Na Instagram profilu "Zadruge" ispod video klipa, Car je napisao komentar te objavio da je ovo bilo njegovo poslednje učešće u emisiji na Pinku:

OVO SE NIJE DESILO DO SADA! Filip Car žestoko zapretio produkciji, ne može više da izdrži! (FOTO)

Printscreen

 

- Haos, haos normalno! U Zadruzi je imala te fore pa sada i u emisiji, prošli put i ovaj uvek kao neki nivo nešto ona glumi a ja je perem, da bi me pod reklamama i po Beogradu gde stigne i svkim stigne podbadala! Prva spominje s*ks po treći put u emisiji i ja kažem kad priča već, kažem istinu koju nisam govorio da njoj ne bude sramota, ali već kad podbadaš onda ajmo realno i iskreno ali kad dame čuju istinu onda polivaju udaraju spominju majke a onda klasični logoped kad im kažeš kako je!!! Ovo je moje zadnje gostovanje u emisijama, mogu doći u zabavno društvenu emisiju sa nekim od prijatelja da se zezamo a ovo da idem sa odronima koje kakvim ne pada mi na pamet! Zadnji put me ta budala podbadala a i ovaj dok nisam rekao kako je pa onda ludilo tuča polivanjevanje spominjanje majke sestre i slično, dok Filip ne oplete a kad ja krenem u svoje ludilo onda sam najgori. Znaju dobro devojke i napolju i poneke iz zadruge, Filip Car nikada i ništa ne iznosi i ne govori ali ako kao Sanja Stanković i slične napravite nešto pred kamerama dva puta i oba puta od toga radite poniženje drugoj strani konstantno i svoje komplekse je r ste odbačeni lečite tako, dobijete samo delić istine o vama! Zapamtite samo delić, ćutim previše a svakodnevno se povlači moje ime, ima li drugih učesnika ili sam svakodnevna tema a kada odlučim da nekom nešto kažem onda sam najgori! Znači sedi poklopi se ušima i slušaj kako i ko želi svoju verziju priča i ponižava... Žao mi je, nažalost kao uvek nakon sr*nja mi je žao i ne mogu zaspati... Ali jednostavno nemam živaca za žene iz rijaliti Zadruga 4 jer cure ( naravno pojedine) budem li se ja sprdao ali istinom i pričao malo kako stvari stoje mnogo će nam ljudi biti tužno! U ovom slučaju kao i u 99 posto slučajeva ulovilo me moje ludilo gde nakon što se izletim istinom dobijem uvrede i udarce pa malo pobliže kažem istinu i samo istinu! - napisao je Filip.

PRETE JOJ ZBOG ZOLINIH DUGOVA! Miljana otkrila detalje drame kroz koju prolazi, Kulićeva ne zna više šta da radi, previše novca je u igri!?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Luba

12.08.2021 15:07

Al ovaj napriča majko moja al ništa nereče hahhaah