TARA I ŠA DEFINITIVNO RASKINULI! Reper se vratio u stan bivše žene, a otkriveno i kod koga je otišla Simova nakon svih skandala!
Printscreen

Danima traje drama između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, koji su se preksinoć žestoko posvađali u iznajmljenom stanu na Banjici.

Epilog toga je da njih dvoje otada ne žive zajedno i definitivno su raskinuli, tvrdi izvor "Kurir" blizak Tari.

Ona je isti noći, neposredno nakon što se završila drama s reperom, pobegla kod majke Miroslave Simov, koja živi kao podstanar u drugom delu grada. Ni Aleksić nije ostao na Banjici. On se sutradan preselio u stan u novobeogradskom bloku Fontana, koji je nakon razvoda ostavio supruzi Ivani.

TARA I ŠA DEFINITIVNO RASKINULI! Reper se vratio u stan bivše žene, a otkriveno i kod koga je otišla Simova nakon svih skandala!

Printscreen

 

S obzirom na to da ona trenutno nije u Srbiji, Ša je to iskoristio i ušao u nekretninu. Juče ujutru je na Instagramu objavio video-snimak na kom se vidi pogled sa desetog sprata i kafa koja je bila na zidu terase, a u opisu je napisao "dobro jutro".

Očigledno da je oboma, i reperu i starleti, prijao raskid jer je i Simovljeva na Instagramu objavljivala storije na kojima se videlo kako proslavlja sa društvom. To je i razbesnelo Nenada, koji je tada napisao na Instagramu da će razotkriti bivšu devojku.

- Kad nekome date sve, celog sebe, dobijete ovo... Pošto se ovako sa mnom igraju, sutra kačim slike koje će promeniti novinarske napise, malo istine za sve. Dosta sam bio najgori i sve svaljivao na svoja leđa. Dosta je stvarno - objavio je reper.

NEZAPAMĆENI SKANDAL! Tuča u emisiji uživo, Sanja krvnički nasrnula na Cara, pljuvala ga i polivala, zadrugarka doživela nervni slom nakon ove rečenice!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading