NENAD SE IŽIVLJAVA NAD TAROM, SVAKI DAN JOJ PRETI! Isplivali skandalozni detalji burnog odnosa repera i Simove!
Printscreen

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša raskinuli su, a sada se ponovo javila reperova prva komšinica, koja je iznela do detalja ceo incident iz stana bivšeg ljubavnog para.

Komšinica je stala na Tarinu stranu i objasnila šta se desilo.

- Pričam realno, moram da stanem na Tarinu stranu. To je haos bio. Oni su se odselili odatle, ne žive više tu. Ša je otišao, vratio se na Novi Beograd, Tara je otišla na Voždovac. Stvari su ostale u stanu, niko nije došao po njih - priča gospođa, pa dodaje:

- Istina je da pravio haos, i to urnebesan. Histerisao je za svaku sitnicu, Tara nije više mogla da trpi njegovu ljubomoru. Definitivno su raskinuli. U kraju smo često mogli da vidimo njegove napade agresije, iživljavao se i non-stop drao... To je nenormalno ponašanje, iznervira se, pa krene da šutira auto, gumu... Užasno je bilo za gledati - dodaje komšinica.

NENAD SE IŽIVLJAVA NAD TAROM, SVAKI DAN JOJ PRETI! Isplivali skandalozni detalji burnog odnosa repera i Simove!

Printscreen

 

Ona se dotakla i prepucavanja koje je usledilo nakon raskida.

- Svađali su, raskinuli... A onda je Ša krenuo da namerno udara kontru Tari. Počeo je da iznosi gnusne laži o njoj, čak je i fanove u sve upleo. Preko fanova šalje pretnje i uvrede, svašta mi je stizalo - otkriva gospođa.

POSLE OVOGA NEMA NAZAD! Ša ovim potezom definitivno zapečatio vezu sa Tarom, reper napustio Simovu!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zlata

13.08.2021 15:17

Kad se matorac psihopata zaljubi u devojku ,pa poludi od ljubomore,pa na ono ludilo,doda još ovo...pod hitno na psihijatriju,Ša je nasilan i opasan