SVI ME JAŠU I OSUĐUJU! Oglasio se Nenad Aleksić Ša prvi put nakon raskida, spomenuo svađu sa Tarom i svoju bivšu ženu Ivanu!
Printscreen

Vest da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ponovo raskinuli odjeknula je kao bomba u domaćim medijima, puno se spekulisalo šta je razlog razlaza, a sada je Nenad odlučio da se oglasi za Alo! prvi put nakon rastanka.

- Neću da komentarišem svađu sa Tarom, uvek ja ispadnem najgori. Svi me jašu, svi su me osudili što sam se razveo, a brak mi je bio ku*ac - bilo je sve što je Nenad Aleksić rekao za Alo!

SVI ME JAŠU I OSUĐUJU! Oglasio se Nenad Aleksić Ša prvi put nakon raskida, spomenuo svađu sa Tarom i svoju bivšu ženu Ivanu!

Printscreen

 

Podsetimo, kao jedan od razloga za raskid Nenada i Tare spominje se i navodna brutalna svađa i lom po stanu gde su prisustvovali i još neki bivši zadrugari.

URLALI SU I LOMILI PO STANU! Komšinica iznela detalje brutalnog sukoba Tare i Ša, raskid je bio paklen, umešana još jedna devojka!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
KoBra

10.08.2021 15:53

On je svojim postupcima i ponasanjem doprineo da mu se sve ovo desava.

Zoi

10.08.2021 23:01

Bože ja ovakve prazne,glupe,iskompleksirane,isfrustrirane,prazne osobe ne vidoh nikada...Ovo je sramota i bruka da se uopšte više komentarišu ovakvi ljudi koji nemaju grama mozga....Povraća mi se kada ih vidim a još kada ih čujem dobijem i dijareju...Fujčina od dva ološa...😵😲😱Psihijatrija,F odeljenje pos hiiitnooo...🚑🚑🚑💊💊💊Smestite ih na psihijatriju dok ne povrede jedan drugoga ili ne daj Bože nekog nedužnog🚑💊🚑💊🚑💊🚑💊➕➕➕