SVE SE SAZNALO! Venčali se tajno Tara i Ša, reper odveo Simovu na ovu lokaciju da izgovore sudbonosno da?!
Printscreen

Nenad Aleksić Ša tokom boravka u Skoplju Tari Simov je otvorio dušu i rekao da želi da se ženi njom.

- Ša je zaljubljeniji nego ikad. Tara ima neke faze kad joj sve smeta i sumnja u svašta. Da bi joj pokazao koliko mu je stalo do nje, Ša joj je jedne večeri rekao da želi da se venčaju, da vidi budućnost pored nje - priča za Svet izvor iz Skoplja i dodaje: 

- Sutradan su otišli do jedne crkve gde joj se zakleo na ljubav kao i to da želi da provede sa njom ostatak života. Tara je, mislim, po prvi put ostala bez reči. Nije očekivala tako nešto. Dogovorili su se da se venčaju i da na taj način krunišu svoju vezu, bez ikakve pompe, medija, pa čak i porodice, samo kumovi i oni. Kad dođe vreme praviće i svadbu, sada im to nije prioritet - kaže izvor i dodaje:

SVE SE SAZNALO! Venčali se tajno Tara i Ša, reper odveo Simovu na ovu lokaciju da izgovore sudbonosno da?!

Printscreen

 

- Jedino oko čega se baš ne slažu je momenat proširenja porodice. Dok Nenad žarko želi što pre da dobije dete i postane otac jer smatra da mu samo to fali da bude u potpunosti srećan i ispunjen, Tara još nije spremna na takav korak. Razumem je. Ona ima samo 20 godina. Život je pred njom, hoće da uživa, da se provodi, a svesna je da za decu moraš da budeš zreo i posvećen u svakom smislu - zaključio je izvor.

POSLEDNJI VAPAJ TARE SIMOV! Problematična zadrugarka poslala jezivu poruku, usledila je velika promena u njenom životu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading