MARIJA ĆE NAPRAVITI HAOS KADA SAZNA! Miljana ovde nikako nije smela da ode zbog roditelja i sina Željka, donela odluku koja će sve promeniti!
Printscreen

Bivša takmičarka "Zadruge" Miljana Kulić je otišla u Derventu i tim putem je posetila i mesto gde sigurno nije smela da ide. 

Rijaliti-zvezda snimljena je tamo gde nikako ne sme da bude - u jednoj kockarnici.

Poznato je da se Miljana u nekoliko navarata žalila kako ju je na kocku navukao bivši momak Lazar Čolić Zola, ali izgleda da on nije kriv za to. Kulićeva je put Dervente krenula kod njega i tamo završila u obližnjoj kockarnici gde je uhvaćena na aparatima.

Kako li će njena porodica i majka Marija Kulić reagovati kada sazna za ovo, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Miljana je nedavno govorila za medije kako je sav novac od honorara u "Zadruzi" potrošila na lečenje roditelja Marije i Siniše Kulić, te ništa nije ostalo za  njenog sina Željka. Međutim, Miksi očito određenu sumu koristi na svoj poročni život.

VIDIMO SE NA SUDU, UNIŠTIĆU TE! Maja se uključila uživo u emisiju i napravila haos Mini Vrbaški, priznala u kom je odnosu sa Filipom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan,Niš

07.08.2021 12:50

I jel ovaj narod konačno kapira sa kim ima posla,za koga glasa i baca pare.Da bi ovakve nepismene bez zvanja i zanimanja živele snobovski,raskalašno,poročno dok vi sastavljate kraj sa krajem,plačate račune brinete o deci i unučićima??!!