MILJANA SAMA U BEOGRADU! Kulićeva viđena ispred jedne trafike, žestoko urlala na nekoga preko telefona
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nju je paparaco pre nekoliko dana fotografisao dok je čekala u redu u ispred jedne trafike na periferiji Beograda.

MILJANA SAMA U BEOGRADU! Kulićeva viđena ispred jedne trafike, žestoko urlala na nekoga preko telefona

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Popularna Miksi je kupovala cigarete, a kad su je primetili, ostali kupci su iskoristili trenutak kako bi je pozdravili i porazgovarali sa njom. Ipak, Nišlijka, koja je obukla cvetni kombinezon, koji nimalo nije laskao njenog figuri, nije bila preterano raspoložena za razgovor.

Posebno se iznervirala kada joj je zazvonio telefon, pa je odmah počela da viče. Miljanu je glas sa druge strane žice toliko naljutio, da je odmah produžila dalje, pa je čak zaboravila i cigarete zbog kojih je prethodno nekoliko minuta provela u redu.

- Došla je na trafiku sa kupi cigarete, užasno je izgledala. U nekom prekratkom šortsu, sva nikakva. Bila je užasno nervozna, a onda joj je zazvonio telefon. Kad se javila, automatski je počela da viče. Da li je to bila Marija ili Zola, ne znam, u svakom slučaju ona je počela toliko da se trese da se momentalno okrenula i otišla. Nije kupila to po sta je došla, verovatno je zaboravila- kaže izvor koji se, takođe, zatekao ispred trafike.

BONUS VIDEO:

TARA I ŠA SE USELILI U STAN, A EVO I U KOJI! Nije mu dugo trebalo da zaboravi sve uspomene sa Ivanom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Zlata

02.08.2021 22:33

Miljana imas dete.....idi kuci a ne trazi muskarce po etno selu Jadna si

Zoran

02.08.2021 22:48

Zar luda.nije privedena u Toponicu ili.je pod zastitomPinka iz luktativnih motiva i.zabave za narod na na pinku.mogu. doziveti.ponasanje budala u.stvarnom.zivotu i.iznutra dusevnih.klinika

Lana

03.08.2021 07:23

strasno,zao mi onog malog andjela i bolesne Marija! a,ova luda ne znagde bije!

Sanja

03.08.2021 09:01

Završila sam Elektrotehnički fakultet,odlazim u Holandiju,trajno.ne treba mi Srbija u kojoj pišete o ovakvim ljudima.ne treba mi Srbija u kojoj je ovakva vlast!

Mima

03.08.2021 13:51

@Sanja - Bravo za komentar! Sve će ubuduće biti više i više, ako nastave ovako. Ne daju nam prostora da pišu o školovanim, talentovanim, vrednim mladim ljudima kao što si ti.

Mima

03.08.2021 13:45

Dokle više o ljankušama pisati, dosadili ste više bogu i narodu!!!