OSTAVITE ME NA MIRU, IMAJTE SRCA! Nenad Aleksić Ša prolazi kroz pakao, van sebe od očaja moli sve ljude samo jednu stvar (FOTO)
Printscreen

Rijaliti učesnik koji je javno prevario suprugu sa 20 godina mlađom Tarom Simov se oglasio i otkrio da prolazi kroz teror, pa zamolio da prema njemu pokažu više razumevanja.

Naime, Nenad Aleksić Ša je na svom Instagramu poručio da ga ostave ljudi na miru i da prolazi kroz veliki teror.

OSTAVITE ME NA MIRU, IMAJTE SRCA! Nenad Aleksić Ša prolazi kroz pakao, van sebe od očaja moli sve ljude samo jednu stvar (FOTO)

Printscreen

 

- Ostavite me molim vas na miru, čemu ovakav teror? Pustite me da živim, ne znam šta više da vam odgovorim, nemam snage verujte mi da se pravdam niti na bilo šta više da vam odgovaram. Isto sam samo čovek kao i vi, imajte srca i razumevanja - napisao je Nenad na svom profilu.

Podsetimo, mnogi su se zapitali šta ga je dovelo do ove objave i kakvi su sada odnosi između Tare i njega. Inače, a par je nedavno otkrio da su na meti sajber nasilja, te svakodnevno dobijaju jezive pretnje nakon izlaska sa velelepnom imanja u Šimanovcima zbog svog ponašanja i skandala u istom.

ŠOK OBRT! Verili se Nenad Aleksić Ša i Tara Simov!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mila

02.08.2021 11:05

Zasluzio si ti jos gore i ne trebaju da te puste. Tako ti je to kad izaberes pakao umesto da si ziveo zivot.Ali bio si zeljan akcija a ne monotonog zivota. E sad trpi.

Zlata

02.08.2021 14:57

Tebe Tara maltretira ,zamenio si teze.Ti si skroz nebitan tip.