MI SE PRIVATNO ČUJEMO I ĆASKAMO SATIMA! Miljana otkrila detalje susreta sa Darkom Lazićem, a potom spomenula njegovu Barbaru i potkačila je komentarom
Printscreen

Samo nekoliko sati pošto je uživala u pesmama i nastupu svog omiljenog pevača Darka Lazića, Miljana Kulić je sumirala utiske i otkrila kako je susret starih prijatelja zaista izgledao.

- Na nastupu je bilo odlično, da volim Darkića, malo je reći. Uživala sam u njegovim pesmama, a i on se oduševio što me je video, pa je pevao neke pesme samo za mene. Mi se inače i privatno čujemo, vodimo duge razgovore na razne teme - otkrila je Miljana za Kurir.

Miljana kaže da na nastupu nije videla Darkovu devojku Barbaru Bobak i da ona nema razloga da bude ljubomorna na nju.

- Ja nisam videla tu devojku u Mladenovcu. Ne znam ni da li bih je prepoznala, na mene ne mora da bude ljubomorna, jer se Darkić i ja znamo dugo. Mi imamo zajedničku prošlost. Za Miljanu Kulić i Darka Lazića svi znaju, tu odmah mora da bude lom kad smo na istom mestu - poručila je Miljana.

Podsetimo, Miljana je nedavno najavila i duet s Lazićem, otkrivši da ju je zvao Darkov menadžer.

- Mogu da vam kažem da snimam pesmu i spot. Kontaktirao me je menadžer Darka Lazića, uskoro ćete videti nešto neočekivano, što bi Darkić rekao, da zapušimo celoj estradi usta. Snimićemo duet, naravno, počela sam da vežbam i pevanje - izjavila je Kulićeva za domaće medije.

OVO SU SVI ČEKALI! Marko i Luna konačno pokazali naslednicu, Mia je ista otac!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading