SKANDALOZNO PONAŠANJE TOMOVIĆA! Rijaliti programi su ga proslavili, a on sada udara po produkciji Zadruge i brutalno vređa novinare!
Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti učesnik poznat po svom skandaloznom i nasilničkom ponašanju, Vladimir Tomović, okačio je Instagram stori kojim je šokirao mnoge. On je napisao da nikome nije dužan, kao i da nije u pregovorima za Zadrugu 5 i opleo po toj istoj produkciji koja ga je proslavila i dovela tu gde je sada.

- Čitam portale za budale koji objavljuju da pregovaram za Zadrugu 5, da sam dužan 50.000 evra Pinku i da ću ući da to odradim. Maštoviti novinarčići da ne kažem lažovčići, evo vam informacije iz prve ruke, niti pregovaram oko ulaska, niti sam bilo kome bilo šta dužan, a ponajmanje Pinku gde sam odradio svaki dinar koji sam uzeo. Tužbe me ne zanimaju, ali pošto znam kako sve funkcioniše, slobodno im prenesite da im dinara nikada platiti neću, ne zato što sam bahat već zato što su oni prvi u dva navrata kršili ugovor - napisao je Vladimir između ostalog.

NATAŠA MOSKVA JE PROŠLOST! Taki ima novu devojku, Majin otac uhvaćen u prisnom zagrljaju sa poznatom manekenkom, pali i poljupci!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
nikola

31.07.2021 11:17

Sad se setio ceo zivot trazi mamu u rijalitiju a sa najlaksim ribama je u srbiji i nijednu nije zavrsio bravo majstore

Koji_Mufloni

31.07.2021 11:34

Sve rekao istinu. Novinarčići lažovčići , ma neeee novinarčine lažovčine, Mitrovićeve podguzne muve.

Verka Kaluđerka

31.07.2021 21:35

Prvi put se slažem sa Tomovićem. Samo, da li će ostati dosledan? Rijalitiji su postali kao niskobudžetne serije: sve je fejk, fejk veze, odnosi...glumatanje. A, onda, fejk pametnjakovići komentarišu, plaćeni novinari montiraju pitanja, voditelji vulgarno nameću interese produkcije. Toliko je sve providno i bezveze. Posle Zadruge 1 nije se pojavila ni jedna prava rijaliti zvezda. Prave rijaliti zvezde su uvek iskrene, spontane i harizmatične, pa kakve god bile. Ovo je sve smućkaj pa prospi.