TARA ĆE IZVRŠITI SAMOUBISTVO AKO JE NENAD OSTAVI! Otkriveni pravi razlozi zašto Ša trpi Simovu i njene hirove, sada je sve jasno!
Printscreen

Otkako su izašli iz rijalitija Tara Simov i Nenad Aleksić Ša se ne smiruju. Njih dvoje imaju i te kako turbulentan odnos.

Marko Đedović, bivši zadrugar, nagoveštava kako tek sada sledi pakao.

- Ša se plaši da raskine sa Tarom. Mislim da su njemu već neke stvari jasne, ali ne sme da je ostavi, jer je ona zapretila da će sebi prerezati vene i izvršiti samoubistvo. Ša ima traume iz prošlosti i jasno je da mora da odreaguje drugačije - kaže Marko i dodaje:

Printscreen

 

- Kako sam čuo, Tara mu je izgrebala i auto. On je tu poprilično burno odreagovao na nju i problem je nastao u čitavoj priči. U tom momentu su sedeli svi kod njenog tate u stanu, a ona se tu naljutila i ishisterisala. Napravila je brojne scene. Oni su jeftina kineska replika Lune i Marka. Bizarne su mi i jedna i druga priča. Ja se iskreno plašim da se taj njihov odnos ne završi kobno - zaključuje Marko Đedović za gorepomenuti list.

JA SAM BLOKIRAO SANJU, NE ZANIMA ME VIŠE! Žestoka svađa Anđela i Stankovićeve uživo u emisiji, sasuo joj sve u lice i brutalno ponizio pred milionima!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading