NAKON BURNIH SVAĐA I PSOVKI! Otkriveno u kakvim je odnosima Simova sa svojom majkom, posle ovog Tarinog poteza je sve jasno! (FOTO)
Kristijana Ćaćić

Puno se spekulisalo oko odnosa Tare Simov i njene majke Miroslave, naročito dok je ona bila u Zadruzi, a sada se čini da je sve došlo na svoje nakon Tarinog izlaska iz rijalitija.

Naime, zadrugarka je objavila fotografiju na svom Instagram profilu i razuverila sve da nije u dobrim odnosima sa majkom uz emotivan opis koji govori sve.

NAKON BURNIH SVAĐA I PSOVKI! Otkriveno u kakvim je odnosima Simova sa svojom majkom, posle ovog Tarinog poteza je sve jasno! (FOTO)

Printscreen

 

- mama - napisala je ona kratak opis uz objavljunu fotografiju uz emotikon srca.

Ovim potezom je zadrugarka jasno stavila do znanja da je izmenju Miroslave i nje sve u najboljem redu nakon turbulentnih odnosa i pljuvanja po medijima i Zadruzi.

KAKO LI ĆE REAGOVATI SANDRA AFRIKA?! Iva Grgurić i Maja Marinković potpuno iskopirale poznatu pevačicu, ovaj njihov potez niko nije očekivao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Rea

29.07.2021 22:31

Milicijo gde ste?Opet vozi bez dozvole a niko ništa ne preduzima!?Sramota!!!

Zoi

30.07.2021 10:05

Zašto policija ne reaguje..???Ova se bahati i vozi bez dozvole,kači javno sve,hapsi tooo...I zabrana da polaže.Ovo je sramota!Ako je zakon za sve isti onda ludaču sankcionišite!!!Muka mi je od ovakvih likova koji umisle da su zvezde i da mogu sve i da su nedostižni!!!🙅🙅🙅