ŠOK PAPARACO: JANJUŠ I ALEKS SU U VEZI, OVAJ DOKAZ NE MOGU DA OSPORE! Držali se za ruke, grlili, razmenjivali nežnosti! (FOTO)
Printscreen

Bivši zadrugari, Marko Janjušević Janjuš i Aleksandra Nikolić, nisu krili međusobne simpatije dok su još uvek bili u "Zadruzi", ali je njihov flert pokvarila Maja Marinković. 

Međutim, sada kada su Maja i Janjuš raskinuli, Aleksandri ništa ne stoji na putu. Iako se Aleksandra, navodno, nećkala i odbijala Janjuševo udvaranje, nije joj dugo trebalo da padne na njegove čari - njih dvoje su se sinoć zajedno pojavili na jednom slavlju na Ledinama, gde se doslovno čitave večeri nisu odvajali, u šta se uverio i naš paparaco.

Foto: Pink

 

Aleks i Janjuš su, poput zaljubljenog para, naočigled svih prisutnih sve vreme šaputali, smeškali se jedno drugom i ispijali alkoholna pića, a svima je bilo jasno da se među njima dešava nešto više od prijateljstva.

Foto: Pink

 

Negde oko tri iza ponoći, Aleks i Janjuš su, poput pravog, zaljubljenog para, privatno veselje napustili držeći se za ruke i krenuli u mrak, što smo takođe uspeli da zabeležimo.

Foto: Pink

 

Svi se pitaju kako će na ove kadrove reagovati Aleksandrina majka Slovenka, koja je, prema zadrugarkinom priznanju, izričito protiv njene veze s nekadašnjim košarkašem, ali i njegova bivša supruga Ena, kao i doskorašnja devojka, a Aleksandrina ljuta protivnica Maja Marinković.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading