LJUDI NE VERUJU KOGA ŽELJKO MITROVIĆ UVODI U ZADRUGU Diskvalifikovan zbog nasilja nad ženema, promenio je život iz korena!
Alo

A da Željko drži reč, danas je i potvrdio kada je objavio s kim je potpisao ugovor za ulazak u, možda, poslednji rijaliti koji će se emitovati na Pinku.

Printscreen

 

 

Ovoga puta, Mitrović je potpisao ugovor sa Miroslavom Mikijem Đuričićem, poznatim pčelarom iz Kupinova koji je bio učesnik "Zadruge" u drugoj sezoni:

Evo ga Miki ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za Zadrugu 5. Verovatno će Zadruga 5 biti poslednja Zadruga, a možda i poslednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspešniji učesnici iz prethodnih sezona!

 

 

Podsećanja radi, Miki je diskvalifikovan kada je fizički nasrnuo na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović u drugoj sezoni "Zadruge", nakon čega je bio i krivično gonjen i osuđen na godinu dana kućnog pritvora. Miki je svoju kaznu odslužio i sada ponovo može da bude učesnik rijalitija. U međuvremenu, Đuričić se oženio i sada ima ćerku Dunju. 

Printscreen

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Crni

27.07.2021 20:34

Jako ljudstvo i rec obojica nema sta Ko reko taj i poreko