VOLIM JE I KAJEM SE ZBOG SVEGA Janjuš javno priznao šta oseća prema zadrugarki!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

S druge strane, Janjuš je imao kratku vezu, ali i venčanje u "Zadruzi" sa Aleksandrom Nikolić s kojom je prekinuo da razgovara kada se sve završilo.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

Aleksandra i Janjuš večeras su gosti u emisiji "Narod pita", a čim su se sreli, voditelj Darko Tanasijević ih je pitao u kakvom su odnosu sada:

- Kada sam hteo da najavim večerašnje goste, hteo sam da ih najavim kao bivši par ali onda sam shvatio da se oni nikad posle svadbe nisu razveli. Janjuše, kako si? - pitao je Darko.

- Evo sad vidim svoju ženu posle dužeg vremena, jako se prolepšala! - izjavio je Janjuš.

- Aleksandra je izjavila da ima ogromnu tremu. U kakvom ste vi sada odnosu? -pitao je Darko.

- U odličnim smo odnosima, tamo unutra nismo komunicirali ali bih sa njom baš voleo da imam lep odnos, ja nju volim na prijateljski način, draga mi je. Jedan od najlepših perioda u Zadruzi mi je bio dok sam bio sa njom, ja sam kriv što se sve pokvarilo i kajem se zbog svega - odgovorio je Janjuš.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Šta kažu vaši zajednički prijatelji na sve to? - nastavio je voditelj.

- Gledali su nas kao da smo bili dobri i bili su za nju, ali više da budemo prijatelji. Ja sam bio kriv ali mi niko ne zamera nešto preterano. Žao mi je što smo prestali da se družimo - izjavio je Marko.

- Svadba i to druženje je zaista bilo lepo - dodala je Aleksandra.

- Kako ti reaguješ na sve ove reči? - pitao je voditelj.

- Ja njemu ništa ne verujem zaista. Možda je sve ovo inat Maji, ne znam - rekla je Nikolićeva.

- Ima li nešto što joj nisi rekao nikada, a sada bi voleo? - pitao je Darko.

- Nikada nešto ružno nisam ni mislio o njoj ni rekao, zaista mi je žao zbog svega to nije inat iskreno - jasan je bio Marko.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
KoBra

27.07.2021 01:16

Folirant bio i folirant ostao od prvog do poslednjeg dana. Ceo njegov zivot je cista foliraža. Drzi se kao da je ne znam ko a u stvari ciči i kmeči još uvek za onom indijankom kojoj samo pero u glavi fali pa da bude u kompletu kao oni nekadasnji indijanci sto smo ih gledali u kaubojskim filmovima sa lukom i strelom. Dve bitange!