"AKO MI GA NE DOVEDETE U KREVET POBIĆU VAS SVE!" Tara Simov pretila i progonila ovog poznatog repera, Đedović izneo skandalozne dokaze!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku emisije "Narod pita", Marko Đedović ispričao je da je Tara Simov proganjala muzičara iz grupe 2Bona, kog je ona u toku "Zadruge 3" predstavljala kao svog prijatelja, a čak ga je i pozivala da zapeva na njenom rođendanu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Prošle godine sam dobio snimak od repera iz 2Bona, pričala je da je ona njega proganjala i da su se tako upoznali. Ima taj snimak, gde on govori da je on histerisala i da je on bežao od nje - pričao je Đedović u emisiji.

Pojavili su se dokazi da Đedović još jednom govori istinu. Član grupe 2Bona gostovao je u jednoj emisiji i tom prilikom ispričao na koji način je upoznao Taru Simov.

- Imao sam nastup i pre nego što sam izašao na binu ona je tražila da se slikamo, ulazi u bekstejdž "Ćao, ja sam Tara, ja sam Taško". Mnogo si mi sladak šta radiš večeras", kažem imam nastup i idem kući, ona je rekla videćemo za to. Odlazim u wc i slušam neko histeriše "Ako mi ne dovete Taška u krevet , pobiću vas sve" - prepričavao je reper i dodao:

- Ja gledam devojku u haljini sa nožem u rukama. Izašao sam iz bekstejdža i ušao u kola i gas kući.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading